- Rychlé a vše ok
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, Brigit, děkujeme za kladné hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo rychle a bez problémů. Hezký den, Agáta <meer.care>
Objednávka byla velice rychle vyřízena, doána ovšem do jiné Zásilkovny.
Reakce obchodu meer.
děkujeme Vám za Vaši objednávku a velmi se omlouváme za vzniklé nepříjemnosti. Mrzí nás, že Váš balíček byl doručen do jiného výdejního místa. Bohužel na Heurece nemáme přístup k informacím o čísle Vaší objednávky, abychom mohli problém prověřit.
Může se také stát, že Zásilkovna doručí balíček na jiné výdejní místo z důvodu plné kapacity.
Přesto si vážíme Vaší trpělivosti a opět se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení.
Hezký zbytek dne,
Patricie <meer.care> -
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi! Jsme velmi rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání. Snažíme se, aby naše služby byly co nejefektivnější a Vaše objednávka byla doručena co nejdříve. Přejeme Vám hezký zbytek dne. S pozdravem, Agáta <meer.care>
Nakupuji poprvé, dodání bylo rychlé
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byla s dodáním spokojená a že Váš první nákup proběhl hladce. Hezký zbytek dne, Agáta <meer.care>
Rychle doručení ..
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, moc vám děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu ohledně rychlého doručení! Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě a jsme rádi, že jsme mohli splnit vaše očekávání. Hezký den, Agáta <meer.care>
Extra rychlé dodání!
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, Andreo, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>
- Super rychlé
- Kvalita 1
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že jste spokojená s kvalitou produktů a rychlostí dodání. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>
- Zboží doručeno do dvou dnů.
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že jste byla s doručením spokojená. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>
Zatím spokojenost s produkty
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, Lído, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení! Jsme moc rádi, že jste s našimi produkty spokojená. Hezký den, Agáta <meer.care>
Všechno rychlé a bez problémů, výrobky mě nadchly... velká spokojenost
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, Renato, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení! Jsme moc rádi, že jste s našimi produkty spokojená. Hezký den, Agáta <meer.care>
Skvěle jednání, rychle a bez problémů. Doporučuji
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, Oxano, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení! Jsme moc rádi, že jste byla s našim jednáním spokojená. Hezký den, Agáta <meer.care>
- Vše proběhlo v pořádku.
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že jste spokojená. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>
- Spokojenost, rychlé dodání
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, Zdeno, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>
- Perfektní
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, Kateřino, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že jste spokojená. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>
- Výborná komunikace.
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, Zdeňko, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byla spokojena s naší komunikací. Hezký den, Agáta <meer.care>
- Objednávala jsem už víckrát. Spolehlivý obchod, skvělá komunikace, rychlé doručení.
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, Jano, děkujeme Vám za objednávky a pozitivní zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že jste s naším obchodem a produkty spokojená. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>
skvělý produkt
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení! Jsme moc rádi, že jste s našimi produkty spokojená. Hezký den, Agáta <meer.care>
Rychlost dodání, dobrá komunikace s obchodem.
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání i s naší komunikací. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>
- Doprava zdarma
- Doručení do 2 dnů
Reakce obchodu meer.
Dobrý den, Aneto, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že jste byla s doručením spokojená. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>