Reklama

Spokojenost

Maxi rychlost dodání, skvělé výrobky ♥️ objednávám pravidelně

• Objednávka přišla brzy a v bezvadném stavu

jsem spokojená, rychlé dodání, bez problémů vše probíhalo

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, děkujeme za milou recenzi! Jsme rádi, že vše proběhlo hladce a že jste spokojená s našimi produkty i rychlostí dodání. Hezký den, Patricie <meer.care>

Obchod reaguje rychle, zboží ale nesplnilo moje očekávání.

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, Evo, děkujeme za zpětnou vazbu! Mrzí nás, že naše produkty nesplnily vaše očekávání. Bohužel zde nevidíme číslo vaší objednávky. Budeme moc rádi, když se nám ozvete na email: [email protected] Děkujeme a přejeme hezký zbytek dne. Patricie <meer.care>

• Rychlá dodávka, naprostá spokojenost jak s obchodem tak se zbožím

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, Petro, děkujeme moc za vaši zpětnou vazbu! Jsme opravdu rádi, že jste spokojená jak s našimi produkty, tak se službami. Vaše důvěra nás moc těší a motivuje! Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>

Vše přišlo v pořádku, pěkně zabalené, s průvodním dopisem. Bylo příjemné balíček otevřít.

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, Adélo, moc děkujeme za vaše milá slova! Jsme rádi, že vás balíček potěšil – dáváme si záležet nejen na kvalitě produktů, ale i na celkovém zážitku z rozbalování. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>

• Vše bez problémů vyřízeno a rychle dodáno. Děkuji.

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, Dano, děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že vše proběhlo hladce a rychle. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>

Doporučuji všem i těm, kteří pochybují jako já...Jestli chcete mít krásné, zdravé vlasy, tak to určitě vyzkoušejte. Celá řada je opravdu TOP

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, Edito, děkujeme z celého srdce za vaši důvěru a krásná slova! Moc si vážíme toho, že jste dala šanci naší vlasové kosmetice – a ještě více nás těší, že jste nadšená z výsledků. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>

Moc dobré a krásně zabaleno.

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, Svatavo, moc děkujeme za milou recenzi! Jsme rádi, že jste s produkty spokojená a potěšilo vás i krásné balení. Záleží nám na kvalitě i celkovém dojmu. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>

• kvalitně zabalené

žádná není

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, Lucie, děkujeme za vaši pochvalu! Jsme rádi, že balení splnilo očekávání. Záleží nám na tom, aby k vám vše dorazilo v pořádku. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>

Maska přišla poškozena, druhý den jsem měla novou. Super obchod i kvalita výrobků.

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, mrzí nás, že maska dorazila poškozená, ale jsme rádi, že se vše rychle vyřešilo k vaší spokojenosti. Děkujeme za pochvalu – moc si jí vážíme! Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>

Velice rychle jednání. Od e-mailu až po doručení. Používám šampon a kondicionér a jsou super!!

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, Petro, děkujeme moc za vaši krásnou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojená s rychlostí našeho doručení i s kvalitou šamponu a kondicionéru. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou. Hezký zbytek dne, Patricie <meer.care>

Úžasné produkty na vlasy, používám chvili, věřím ze výsledky dorazí, vlasy jsou jako hedvábí, miluju to a nádherné voní. Dekuju

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu! Velmi nás těší, že jste s produkty spokojená a že už nyní vnímáte pozitivní změnu. Věříme, že s dlouhodobým používáním budou výsledky ještě výraznější. Děkujeme za Vaši důvěru. Hezký den, Agáta <meer.care>

• Krásné hebké vlasy.

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, Amálko, děkujeme za hodnocení! Jsme moc rádi, že jste s našimi produkty spokojená. Hezký den, Patricie <meer.care>

Skvělá komunikace, výborné výrobky! Jsem víc než spokojená

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, Zuzano, děkujeme moc za Vaše milá slova! Máme obrovskou radost, že jste víc než spokojená – přesně o to se snažíme každý den. Těšíme se na další objednávky a jsme tu pro Vás kdykoli budete potřebovat! Hezký den, Agáta <meer.care>

Objednávka je vždy okamžitě vyřízena. S obchodem jsem celkově velice spokojena.

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, Danielo, děkujeme za hodnocení! Jsme moc rádi, že jste spokojená. Budeme se i nadále snažit, aby Vaše objednávky byly vyřízené co nejrychleji a vše bylo podle Vašich představ. Agáta <meer.care>

• Již přes rok velká spokojenost

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, děkujeme že jste s námi již přes rok! Velmi si vážíme Vaší důvěry a jsme rádi, že jste s námi spokojená. Agáta <meer.care>

• Rychlé dodání

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Hezký den, Agáta <meer.care>

Rychlost doručení

Reakce obchodu meer.

Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí doručení. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Hezký den, Agáta <meer.care>