• Prisel mi super balicek.

Reakce obchodu Medical Seeds

děkujeme za Váš nákup a moc pěkné hodnocení, které nám udělalo velkou radost. Jsme rádi, že jste byl s balíčkem spokojen. Těšíme se na příští objednávky, kde Vás nezklameme.

Parádní léto

• Velké bonusy
    • Vstřícné jednání
    • Rovnou od dodavatele

Reakce obchodu Medical Seeds

děkujeme za Vaši objednávku. Jsem rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen a vše proběhlo, jak jste očekával. Budeme se těšit na příští objednávky, kde Vás nezklameme.

Krásné a pohodové léto

Tým MedicalSeeds

Dodej byl rychlí v neporušeném obalu,s obchodem jsem spokojená

Reakce obchodu Medical Seeds

velice děkujeme za Váš nákup a moc pěkné hodnocení, které nás nesmírně potěšilo. Jsme rádi, že jste byla spokojena s kvalitou dodávaného produktu. Dobře zabalený balíček a neporušený obal je pro nás samozřejmostí. Děkujeme za Vaše doporučení. Těšíme se na příští objednávky, kde Vás nezklameme.

Krásné nadcházející léto

Tým MedicalSeeds

• Super rychlost a kvalita dodání, skvělé jednání,dlouhodobě odzkoušeno,doporučuji
    • Nic

Superfirma,profesionální jednání,rychlost a bezchybnost dodávky,dlouhodobá spokojenost,doporučuji

Reakce obchodu Medical Seeds

děkujeme za Váš nákup a také doporučení. Jsme velice rádi, že jste byl spokojen s rychlostí dodání, kvalitou zboží a také rychlostí. Děkujeme za Vaši přízeň a věrnost, které si nesmírně vážíme. Těšíme se na příští objednávky, kde Vás nezklameme.

Krásné přicházející léto

• vždy rychlé vyřízení

Nakupuji už několik let a vždy od Royal Queen Seeds 100% kvalitní produkt.Žádný problém a pokaždé nějaké dárky k objednávce. Obchod nemohu než jen doporučit!

Reakce obchodu Medical Seeds

velice Vám děkujeme za Vaši věrnost. Udržet si stálého zákazníka, tak to je pro nás největší odměnou. Děkujeme za doporučení a moc pěkné hodnocení. Jsme rádi, že se k nám rád vracíte a jste u nás spokojen. Těšíme se na příští nákupy, kde uděláme maximum, ať Vás nezklameme.

S pozdravem a přáním krásného konce jara

• Velký vyber, diskrétní doručení
    • bonus, vždy nejaky navíc ...model kombajnu, bonbóny a pod.-)
    • pri online nákupu 99 procent funkcni, a vždy dostanete neco navíc, co pokryje úspěšnost ke 100 procentům ....spokojennost . dekuju

Super služba, ale zásadne nakupovat online ...dle jeho názoru a doufám , ze to tak určitě je . Centrální sklad ma vše na uskladnění, na malých obchodech jsem zatím neviděl, žádnou lednici ci podobně, která by byla určena ke skladování a uchování kvality ....vitrínky a v lete 28 stupnu není asi to nej . :-( ...ale je to jen malý postřeh ...

Reakce obchodu Medical Seeds

velice Vám děkujeme za Váš nákup, moc pěkné hodnocení a zároveň doporučení. Nesmírně si vážíme Vaší přízně. Nemějte obavy, co se fyzických prodejů týká, existujeme více jak 10 let a fungujeme bez problémů. Díky tomu, že máme více prodejen, tak se zboží točí opravdu rychle. Těšíme se na příští nákupy, kde uděláme maximum pro Vaši spokojenost.

S pozdravem a přáním krásných dnů

• Rychlost

Reakce obchodu Medical Seeds

děkujeme za Váš nákup a doporučení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí dodání zboží. Snažíme se, ať vše expedujeme v co nejkratší době. Budeme se těšit na příští objednávky, kde uděláme maximum, ať Vás nezklameme.

Krásné dny

Tým MedicalSeeds

Dvě výdejní místa. V objednávce nejasno, kde vyzvednout.

Reakce obchodu Medical Seeds

děkujeme za Vaše hodnocení. Omlouváme se Vám, ale prozatím neměl nikdo nikdy problém s vyzvednutím objednávky a zákazníci nás našli. Na eshopu máme několikrát vloženy ulice, google map a telefony na každou prodejnu, stačilo se jen ozvat a všichni naši prodavači by se Vám s ochotou věnovali a nasměrovali Vás na Vámi vybranou prodejnu. V dnešní době, kdy každý vlastní telefon, nerozumíme, proč jste se neozval. Je to škoda. Rádi by jsme Vás poznali.

Tým MedicalSeeds

• rychlé dodání, dárky navíc a příjemný zákaznický servis

Perfektní. Jinde již nenakupuji.

Reakce obchodu Medical Seeds

děkujeme za Vaši objednávku a moc pěkné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí dodání zásilky, malou pozorností a proklientským servisem. Jsme tu pro Vás. Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Těšíme se na příští objednávky, kde Vás nezklameme.

• Rychlost a dárky

Zadny

Reakce obchodu Medical Seeds

velice Vám děkujeme za nákup a zároveň doporučení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen. Vždy se snažíme, ať objednaný balíček máte brzy doma a rádi Vás potěšíme i malou pozorností. Budeme se těšit na příští objednávky, kde Vás nezklameme.

• Bonusové semena

Reakce obchodu Medical Seeds

velice Vám děkujeme za nákup na našem eshopu. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spojen a náš obchod doporučujete. Vážíme si toho. Těšíme se na příští objednávky, kde se na Vás vždy usměje bonusové semínko .

Tým MedicalSeeds

Bezva dárky, nejlepší cena na trhu.

Reakce obchodu Medical Seeds

děkujeme za Váš nákup a hodnocení. Jsme rádi, že byl s nákupem u nás spokojen nejen s cenou, ale také s malou pozorností. Budeme se těšit na příští nákupy, kde Vás nezklameme.

Tým MedicalSeeds

Vše v pořádku. Děkuji za rychlé odeslání a dárek moc potěšil. Určitě nakoupím znovu.

Reakce obchodu Medical Seeds

děkujeme za Váš nákup a moc pěkné hodnocení. Jsme rádi, že jste nás ohodnotila plnou dávkou hvězdiček. Těšíme se na příští objednávky, kde uděláme vše pro Vaši spokojenost.

Pohodové dny

Tým MedicalSeeds

Vždy jsem se setkal se vstřícným jednáním, ochotou a rychlostí vyřízení objednávky. Rovněž milé bonusy a dárky potěšily. Doporučuji ostatním.

Reakce obchodu Medical Seeds

prvně Vám velice děkujeme za věrnost k našemu obchodu. Spokojený zákazník, který nás doporučuje také svým kamarádům, to je pro nás nesmírná radost a potěšení. Tohle jsou momenty, které jsou k nezaplacení a bereme to jako největší pochvalu. Děkujeme za Vaše nákupy, doporučení a moc pěkné hodnocení. Děkujeme....a přejeme vše dobré.

Slunce, pohodu a zdraví

• Veľký výber
    • Hezké ceny
    • Kvalitní produkty
    • Dárky k objednávce
    • Rychlá expedice

Reakce obchodu Medical Seeds

velice děkujeme za Váš nákup a moc pěkné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s výběrem, rozumnou cenou, rychlostí i malou pozorností. Těšíme se na další objednávky, kde Vás nezklameme.

Přejeme krásné dny

• Obrovské množství produktů

Reakce obchodu Medical Seeds

děkujeme za Váš nákup, doporučení a plnou dávku hvězdiček. Jsme rádi, že se Vám líbí naše nabídka produktů, kterou se snažíme každý den doplňovat a také aktualizovat. Budeme se těšit na příští objednávky, kde uděláme maximum pro Vaši spokojenost.

• super rychlý přístup
    • sposta darečků navíc .. dokonce i semínko zdarma

Bez problémů

Reakce obchodu Medical Seeds

děkujeme za Váš nákup na našem eshopu. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí i malou pozorností. Velice si vážíme času tráveného na sepsání recenze.

Přejeme Vám vše dobré

Tým MedicalSeeds

• Rychle vyřízení objednávky, velký výběr a dobré ceny a různé akce
    • Asi nic

Reakce obchodu Medical Seeds

velice Vám děkujeme za nákup a moc pěknou recenzi, která nám udělala velkou radost. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlým vyexpedováním a také s výběrem i cenou. Těšíme se na další objednávky, kde uděláme maximum, ať Vás nezklameme.

Krásné jaro

Tým MedicalSeeds

Všetko super. Dostal som grátis zrná a dalšie darčeky. Nevyhoda obchodu možno pre niektorych, ktory su zvyknuty platiť cez paypal.

Reakce obchodu Medical Seeds

velice Vám děkujeme za nákup a zároveň doporučení. Vážíme si času tráveného se sepsáním recenze. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen. Bohužel paypal nepodporuje sortiment našeho druhu. Těšíme se na příští objednávky, kde Vás nezklameme.

Krásné jaro

• ochota
    • výborná komunikace
    • skvělý zákaznický servis
    • profesionální přístup

Při objednávce se vyskytly drobné problémy, ale paní z obchodu zatelefonovala a vše vyřídila k mé naprosté spokojenosti. Spolu s objednaným zbožím dorazilo i pár dárků, takže obchod mohu jen a jen doporučit.

Reakce obchodu Medical Seeds

děkujeme za Váš nákup a moc pěkné doporučení, které nás potěšilo. Jsme rádi, že jste byl spokojen a vše proběhlo, přes menší problémy, tak jak se od nás očekává. Věříme, že příští objednávky proběhnou na jedničku.

Krásné a pohodové jaro