- Super
- Žádné
Reakce obchodu M&E Beauty
Děkujeme za hodnocení, moc si toho vážíme! <3 Přejeme Vám krásný den a těšíme se na Vaši další návštěvu u nás :)
- Rychlost, ochota, milé jednání
Milá Ivano,
děkujeme za hodnocení, moc si toho vážíme! <3 Přejeme Vám krásný den a těšíme se na Vaši další návštěvu u nás :) -
Reakce obchodu M&E Beauty
- Vynikajuca komunikacia, expresne vybanie a dodanie objednavky.Vrelo doporucujem.
Milá Marcelo,
velice děkujeme za krásné hodnocení, moc si toho vážíme! <3 Přejeme Vám krásný den a těšíme se na Vaši další návštěvu u nás :) -
Obchod rychle odeslal. Tím bohužel vše hezké skončilo. Zboží se ztratilo. Po týdnu mne poprosili o ohodnocení. Tak je jak v té pohádce ´"Obušku z pytle ven". Představuji si jak ten parfém krásně voní. Hmmmm vůně úžasná !!! Jen neviditelný flakon. Děkuji, ale víckrát už nikdy !!! Tomuto e-shopu se v budoucnu raději vyhnu
Vážený pane Davide,
velice nás mrzí, že jste neobdržel svoji zásilku. Bohužel, přepravní společnost Zásilkovna Vaši zásilku ztratila, což opravdu není naše chyba a ani není v našich silách to jakkoliv ovlivnit. Psali jsme Vám několik e-mailů, na které jste nereagoval a pouze napsal špatné hodnocení všude, kde se dalo. Peníze jsme Vám vrátili hned, jak nám Zásilkovna potvrdila, že balík opravdu ztratila. Omlouváme se za komplikace a přejeme Vám krásný den. -
Skvělý obchod, každá objednávka krásná a rychle vyřízená.
Milá Renato,
- Milá komunikace, rychlé zaslání poukazu
Milá Hano,
- skvělá cena
- rychlost
- způsob doručení před Vánoci do zásilkovny bez problémů
Obchod doporučuji a rád nakoupím znovu.
Milý Petře,
Jsem nadmíru spokojena.Děkuji Vám.
Reakce obchodu M&E Beauty
Velice děkujeme za krásné hodnocení, moc si toho vážíme! <3 Přejeme Vám krásný den a těšíme se na Vaši další návštěvu u nás :)
- Pěkné zboží, rychlé zaslání, spolehlivost.
Obchod ostatním doporučuji.
Milý Tomáši,
Velmi spokojena, bylo to rychlé, a když jsem z obavy kvůli současné situaci potřebovala změnit způsob doručení, nebyl žádný problém.
Milá Marie,