- Všechno je jinak
POZOR, UTÍKEJTE !!!
Před lety dobře fungující e -shop, dnes web zřejmě převzat podvodníky, nebo se kdosi za e-shop vydává.
Po dobré zkušenosti z minula jsem objednal a zaplatil předem za zboží vedené skladem, a to byla chyba.
Hned vzápětí následovalo upozornění, že skladovými zásoby nedisponují a tedy jsem zaplatil za něco, co není. A zřejmě ani nemůže. Společnost sídlí na pražské virtuální adrese, Žádní majitelé či zaměstnanci, žádný bankovní účet , žádná zákaznická linka, veškerá komunikace skončila mou platbou (mělo mně trknout, že uvedené bankovní spojení nepatří e-shopu).Reakce obchodu MazliciOstrava.cz
Fungujeme stále, nemáme žádné zákazníky, kteří by objednali a objednávka nebyla vyřízena dodáním zboží nebo vrácením peněz. Zkrátili jsme dobu vyřizování objednávek dvěmi kroky: 1) omezili jsme sortiment, 2) už nečekáme na položky s delší dodací lhůtou.
- Nereaguji
- Posilaj jine veci
Nedoporucuju!! Misto obojku kozeneho me poslali obojek s hroty a zelezny!!!
Nekomunikuji!
Jsem po slozite operaxi 3m nesmim delat nic jen byt na luzku..coz jsem ji poslala o tom zpravu od Dr.
Obojek je malej...a uzahovaci!! A ty ostny kdyz zatahnete psa tak se mu maj zarazit do kuze...
A ja chtela obyc kozeny....
Jsem na rodicaku ..momentalne si nemuzu dovoli jiny.
Obojek ma tak tak..a do tydne mu nebude....
Nedoporucuju...volam ..pisu...Reakce obchodu MazliciOstrava.cz
Vyřešeno se zákaznicí. Dostala po dohodě jiný a je spokojena. Na e-shopu jsme měli 2 úplně různé obojky označené jako ostnáč: jeden kovový s hroty, druhý kožený s ozdobnými hroty směrem ven. Kožený obojek jsme přejmenovali na obojek s druky místo původního označení ostnáč, takže by se už takový omyl ve skladu neměl opakovat.
Prodejna trvale zrušená, celý březen stěhovali sklad do nových prostor. Květen už bez problémů, dostala jsem granule do 4 dnů. Dříve jsem objednávala u Zoohitu a pod 14 dní dodací lhůta již před koronakrizí nešla.
Super obchod,výborná komunikace
Zboží zatím nedorazilo, ani žádná komunikace, je možné, že se potýkají s nějakým problémem, vtom případě se prosím omlouvám.
Omlouváme se, stěhovatli jsme a reorganizovali. Bylo zavřeno
Přes dotazy zda se objednávka vyřizuje, nebylo na dotazy odpovězeno. Když jsem poslal třetí dotaz a bylo to víc než 6 dní, jsem se rozhodl objednávku zrušit.
Až když jsem požádal o zrušení objednávky, přišla konečně odpověď, byla by odeslána až v den, kdy mi byla zásilka doručena jiným obchodníkem.Reakce obchodu MazliciOstrava.cz
Vše ok a rádi poradí
- Zasláno jiné množství ..zaplaceno 40 kg granulí ale dorazilo pouze 20 kg granulí...Obchod si nechal zaplatit částku za 40 granulí a v balíku bylo pouze 20 kg granulí...při reklamaci bylo slíbeno že se vše napravi a 20 kg zaplacených granulí dodá ..ale stále nic ..navíc přestal obchod reagovat na telefon.A to jsem byla dlouholetá zákaznice která v obchodě nechala měsíčně ne málo peněz...A teď ztráta důvěry a okradena o zboží které si nechali zaplatit a nedodali.
Obchod mě poškodil finančně a ztratila jsem v něm důvěru...
Omlouváme se, stěhovatli jsme a reorganizovali. Bylo zavřeno
Po automatickém potvrzení objednávky se týden nic nedělo, přestože zboží mělo být skladem. Žádná reakce na email s dotazem, kde je zboží. Dva dny po tomto emailu přišla sms, že si mohu zboží vyzvednout, ale to už bylo objednáno jinde.
Reakce obchodu MazliciOstrava.cz
Omlouváme se, provádíme organizační změny a s tím souvisí výpadek komunikace.
- Chaos,nepřipravená zásilka
Reakce obchodu MazliciOstrava.cz
Omlouváme se, provádíme organizační změny a s tím souvisí výpadek komunikace.
- rychlé jednání
Nákup proběhl bez problémů, rychlé jednání, vyzvednutí osobně, nebyl problém s parkováním.
Rychlost dodání a super ceny
Vše v naprostém pořádku, děkuji.
- Dobrá cena,doprava zdarma.
ochota a vstřícnost zboží mají vždy skladem a je zde velký výběr za solidní ceny
- rychlý a spolehlivý obchod
- Vynikající komunikace s obchodem, paní velmi ochotná a milá
- Velký výběr
- Velmi rychlé vyřízení
- Rozvoz hned druhý den po objednání :-)
Nákup je vždy bez problémů, rychlý, spolehlivý. Vřele doporučuji.