Jsem velmi spokojen
Levné zboží. Kvalita ujde
Jakmile jim dáte svůj mail začnou Vás spamovat nabídkami. Email nemá možnost odhlášení a při nákupu jsem samozřejmě nedal souhlas. Dám si příště větší pozor, kde nakupovat.
- Vše OK
- Vyborny rychly se
Za mě odchod neudává přesné informace. Udávají a i na obrázku to tak vypadá, že kupujete krom el. otvíráku i nálevku a uzávěr, mají to nazvané jako el. otvírák v sadě a on vám pak přijde jen otvírák a tou sadou zjistíte, že je nůž na odříznutí obalu, který je vlastně součástí otvíráku.
- jsou velmi levní
- když si to dáte do košíku a hned nekoupíte, do příště zvýší cenu
- rychlost dodani
- Kvalita
- Rychlost obchodu
- Dobrý produkt a super cena
Rychlé vyřízení
- celkem rychle dodani
Zbozi je plne funkční. Ale je to čistokrevný výrobek z aliexpres,tak že bez čéského návodu přeprodejce se nesnažil přeložit navod do češtiny. Tak že pokud máte čas počkat zadejte produkt na aliexpres a mate totozne zarizení za 12 dolaru a nebo za cenu 500kc v prepoctu budete mit tri dalkove ovladace a dopravu zdarma.
Spokojenost.
Vrták vyzkoušený,vřele doporučuji.Pomocnik na trempovani,do přírody pro rybáře.
Slušní, ochotni
Tak dlouho jsem na zboží nikdy nečekal, ačkoliv se jedná o běžnou věc. Až po mé urgenci kde je zboží, které jsem si měl osobně vyzvednout,tak mě pracovník řekl, že to bylo poškozené a poslali to zpět. Mnoho dnů odbylo a zboží stále nedorazilo což je hodně podezřelé.Čekam a čekám, mohli by mě alespoň informovat,kdy to přijde....
- Zboží mi bylo dodáno, ale velice nekvalitní(poškozené),
Vše rychle vyřízeno,super cena, naprostá spokojenost
Na to, že podle webu bylo objednané zboží skladem v dostatečném množství, mě nepříjemně překvapila dlouhá dodací lhůta. Nicméně po urgenci bylo zboží dodáno prakticky ihned.
- Rychlost dodání.