vše proběhlo na profesionální úrovni. Jsem velice spokojena
Zboží bylo zasláno ihned, bez problémů, jsem spokojená.
- Žádné
Určitě bychom všichni ocenili nižší ceny.
- Rychlá domluva
- Nádherné a kvalitní věci. Obrovská spokojenost.
Rychlé doručení a skvělá kvalita výrobku.
Super obchůdek, krásne věcí ako na obrázku, sedí přesně podle tabulky. Doporučuji všem.
Přiznám se, že těhotenských zateplených legín je na vašem webu, ale i všeobecně žalostně málo. U vás jsem našla jedny, ve 2 barvách a z toho barva legín, které se mi líbily a chtěla jsem si koupit byla pouze ve velikosti S. Takže z výběru jsem měla pouze 1 druh a 1 barvu. Ale i tak díky za to.
- Rychlé jednání i když jim nedorazila hned moje platba. Sami mne kontaktovali a problém se brzy vyřešil
Vše naprosto super! Rychlost dodání i kvalita zakoupených věcí (těhotenské tričko a oteplené legíny), mohu jen doporučit jsem velice spokojená a děkuji.
xxx
Pěkné a kvalitní oblečení. Mikina ve vel.S je větší. Počítá se s tehotenskou rezervou.
- Rychle dodani
- Kvalitni zbozi, skvele sedi
Obleceni je super.
- Rychlost dodání
Pěkný výběr tehotenskeho oblečení
- Pěkný materiál i střih
- Hezky sedí
- Velmi rychlé vyřízení objednávky, bunda skvele propracovaná, sedí střih a materiál velmi kvalitní, doporučuji
- Sortiment pro těhotné a kojící.
- Příjemný materiál.
- Vyšší ceny produktů.
Na stránkách nabízený sortiment pro těhotné a kojící ženy je úžasný. Pěkné vzory. Moderní kousky. Praktické. Jen škoda těch vysokých cen. Avšak po vyzkoušení poměrně dost uspokojil materiál, který je neuvěřitelně příjemný a jemný