• Materialistic ? - šicí rodina, díky za Vaši práci dámy !

Reakce obchodu Materialistic

Ach ... škoda, že to tady nepodporuje emotikony. Kiss and hug a spoustu šicí radosti.

• Super!

Moc milí a vstřícní, snaha poradit, doporučit a posdílet zkušenosti...doporučuji

Obrovska vstricnost a ochota jak na kursu tak i v pripade objednavek

• Ochota, skvělá komunikace, profesionalita, vášeň pro obor, v němž působí, mimořádně kvalitní zboží

• kvalitné a krásne látky
    • rýchle dodanie
    • k látke sa mi automaticky ponúkla ladiaca niť, inak by som sa nite neodvážila kupovať podľa obrázku na internete

S nákupom som veľmi spokojná, dajú sa objednať aj samostatné vzorky, takže ak si nie ste istí, či budú dve látky k sebe ladiť, alebo si nie ste istí materiálom/gramážou látky tak je to super vec objednať najprv vzorky. Doručenie bolo rýchle.

rychlost s odesláním objednávky

• Skvělá komunikace a úžasná lektorka, příjemně strávený čas na kurzu. Dalo mi to opravdu hodně

• rychlé dodání zboží

Velmi milá obsluha, ochotná.

Jako vždy velmi krásné látky a z nichž dýchá péče. Děkuji i za krásný vzoreček viskózy. Je to velká radost vždy vybalovat tu nádheru. Oceňuji pečlivý výběr materiálu v nabídce. Už se těším na to, co z nich vznikne

Reakce obchodu Materialistic

Děkujeme za krásnou recenzi i za všechny návraty k nám. Moc si vážíme obého!! Přejeme hodně radosti - ať se dobře šije a krásně nosí. Zdraví Jana

Byl mi doručen email o dostupnosti zboží a celkově velmi rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu Materialistic

To jsme rádi, tak to má být :) Děkujeme za recenzi a věříme, že budete s látkou spokojena.

• oslovilo mě portfolio kurzu, které umožňuje i začátečníkům posunout se od šití hranatých věcí a polštářků někam dál. Vyhovovalo mi, že jsme si mohli vyzkoušet různé techniky - šití na overlocku, kapsy, knoflíkovou dírku, všívání skrytého zipu apod...
    • díky hlavně vstřícné milé a ochotné lektorce Andree - trpělivě nám vše vysvětlila; dohlédla, aby nám pod rukama vzniklo kvalitní dílo. Zvlášť si vážím toho, že Andrejka byla otevřená i různým variantám - díky ní jsem si mohla např. k původně bezkapsové sukni přidat kapsy, ačkoliv to pro lektorku znamenalo, že se stará o pět lidí, z nichž každý má svůj šicí projekt v různém stadiu. Přesto nás všechny zvládla s přehledem vést - klobouk dolů.
    • oceňuju, že kurz je komorní, což lektorce umožnilo věnovat se jednotlivě každému účastníkovi
    • potěšily mě podrobné materiály s informacemi ke kurzu, které mi po přihlášce dorazily na email

Reakce obchodu Materialistic

Milá Katko, moc děkujeme za tak podrobnou zpětnou vazbu. Vážíme si toho a máme radost, že se nám kurzy daří dělat tak, jak si myslíme, že je to správně. Andree chválu vyřídím a budeme se těšit, jestli se opět někdy potkáme. S pozdravem Jana

• Kurz vedený zkušenou lektorkou
    • Dobrá komunikace
    • Dílna, kde se kurz odehrával, byla dobře vybavená - různé stroje, ale i spousta střihů

V jejich prodejně/dílně v Praze jsem absolvovala kurz šití na overlocku. Byla jsem spokojená, kurz byl velmi praktický. Prodej strojů a dalších věcí z e-shopu ale nemůžu hodnotit, nekupovala jsem.

• Rychlá komunikace, krásný výběr latek

Kurz ještě nebyl absolvován.

• spolehlivost, skvela komunikace, poradenstvi s produktem

Reakce obchodu Materialistic

Děkujeme a přejeme hodně radosti při šití všem zúčastněným :)

Fantastická skúsenosť, príjemná a profesionálna komunikácia, expresné vybavenie aj doručenie. Srdečne odporúčam.

Reakce obchodu Materialistic

To jsme moc rády! Děkujeme :)

• Milý personál, ukázali mi, jak navléknout nitě, jak stroj šije.

Reakce obchodu Materialistic

Děkujeme, že jste si našla čas na hodnocení :) Přejeme hezký konec roku a dost času na šití v roce novém. Z Materialistic zdraví Jana

• Mají ty nejkrásnější a nejoriginálnější látky ze všech českých e-shopů
    • Superrychlé dodání
    • Věrnostní slevy

Můj nejoblíbenější e-shop s látkami.

Reakce obchodu Materialistic

Ach, děkujeme, pýříme se ... :) Hezký konec roku přejeme! Z Materialistic zdraví Jana