- kvalita
- rychlé doručení
- dobrá komunikace
- vše bylo splněno dle uvedených podmínek
doporučuji
Nakupoval jsem poprvé. Stránky přehledné rychlá reakce za mně 1 vše OK
- Poradenství
- Rychlost doručení
- Naprosto doporučuji
- Zboží v pořádku
vše OK
- Nabídka kvalitních topidel, příznivá cena, skvělá komunikace s obchodem, rychlé dodání.
Tyden od objednavky zbozi nedorazilo. Na tel dotaz bylo sdeleno ze se odesila dalsi den, po 3 dnech stale nic, telefon nikdo nebral. Na chatu na strankach bylo sdeleno, ze zbozi bude odeslano snad za tyden.... Rozhodne nedoporucuji.
- Informace vám dají ihned při nákupu přes chatovací okýnko.
- Přehledný e-shop
- Rozumné ceny
- Tracování objednávky by se asi dalo vylepšit.
Spokojenost
- Super, velmi rychle dodani, spokojenost s produktem
Doporucuji
Zboží bylo v akci - měl být zdarma doručen nůž Fiskars v ceně 700 Kč. Zboží dorazilo v pořádku, ale nůž tam nebyl. Bez slůvka vysvětlení. Po emailové urgenci sdělení, že nože došly a budou rozeslány po naskladnění. Takhle se to prostě nedělá...
omlouváme se za nedodání nože. Nůž ihned dopošleme. -
Oceňuji maximální ochotu a rychlost.
- Přehlednost stránek
- Obchod je v pořádku, plná spokojenost, ale najmutá přepravní společnost DPD, je těžce nespolehlivá, objednané zboží nedovezli, na email nereagují a dovolat se do té skupiny nelze.
Reakce obchodu Master Topidla
Dobrý den, omlouváme se pochybení na straně dopravce DPD. Bohužel tato pochybení, dělají konkrétní řidiči a to nejsme schopni ovlivnit. Přesto si Vaší reakce velmi ceníme. Přeji Vám hezký den Roman Žídek
Objednal jsem topidlo, přišlo, ale nefungovaly všechny funkce. Odeslal jsem zpět. Nový kus zaslali až na připomenutí po 14 dnech a bez náhrady vzniklých nákladů na zpětné odeslání.
Reakce obchodu Master Topidla
Dobrý den, omlouváme se za pochybení na naší straně. Rád Vám vyjdu vstříc, při Vaší další objednávce. Aby vše proběhlo řádně, volejte mi na telefon: +420 730 156 601, díky Roman Žídek
- Zatoulala se platba a obchod ji nebyl schopný najít, dokud jsem neposlal informaci o platbě z mé strany.
- Celkem slušné ceny
- Neshledal jsem
Rychlost dodání zboží a super komunikace, všem vřele doporučuji
Obchod perfektni, bohuzej dopravce (DPD) nebyl schopen prijmout avizovanou platbu kartou, ackoliv byla predem obchodem avizovana.