super
- Rychlé vyřízení zboží včas dodané krásně zabalené proti rozbití jsem velmi spokojená
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Není lepší zpětnou vazbou než spokojený zákazník :)))). Děkuji za Vaše vyjádření.
- Nakupoval jsem poprvé a vše v pořádku
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Dobrý den, to mě těší, že Vaše první zkušenost byla dobrá, věřím, že i další a další :)) :))))))) . Těším se na Vaši návštěvu!
Obchod vstřícné a ochotné jednání, vysoká odbornost, rychlé a bezproblémové doručení s úsměvem. Ukázkové jednání, takto by to mnělo vždy vypadat.
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Jéééé, to je milá recenze. Moc děkuji. Udělala mi velikou radost.
Komunikace, kvalita zboží, výhodná cena, rychlost dodání... vše super.
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Velmi děkuji za hodnocení. To není náhoda, příště, věřím, opět nezklamu :))). Přeji dobré dny.
Paní je velmi milá a ochotná.
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Děkuji za pochvalu :)). Udělala mi radost :))
- Jsem se službami obchodu velice spokojena, objednala jsem již několikrát a vždy vše bylo v pořádku.
Hodnotím vše na výbornou
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Velmi děkuji za milou zpětnou vazbu, Vaši opravdu stálou přízeň :)). Budu se opět těšit na viděnou v eshopu :))
- Nakupuji zde už leta letoucí, byliny jsou vynikající kvality, majitelka obchodu velmi vstřícná, vše odešle rychle. Velká spokojenost.
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Velmi děkuji za stálou přízeň. Je to velká radost, když se zákazníci vrací a mohou obchod M. Treben doporučit :).
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Děkuji za hodnocení :))). Když nejsou překážky, objednávky frčí potom rychle ke svým adresátům :)). Tak nás to baví .))
- rychlé jednání
- milá obsluha
- dárek k objednávce
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Děkuji za milou zpětnou vazbu. A těším se opět v obchodě na viděnou :))
- spolehlivost
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Děkuji, vážím si Vašeho ocenění :))
Doporučuji. Vždy vše proběhlo bez komplikací, s obchodem je dobrá domluva. Zboží je perfektně zabalené a označené.
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Dobrý den, paní Hanko, velmi si vážím Vaší zpětné vazby. Děkuji. Přeji spokojené léto :))
- Rychlost a ochota paní majitelky eshopu
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Děkuji za pochvalu, moc si jí vážím :)))
- rychlost
Jsem s tímto obchodem nadmíru spokojená. Řešila jsem telefonicky dotaz s paní provozovatelkou a moc mě potěšilo její velmi milé a vstřícné jednání. Určitě vřele doporučuji, sama už zde nakupuji pravidelně.
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Milá Martino, nesmírně si vážím, že Vám stojí za to se podělit o Vaši zkušenost s jinými zákazníky. Chtěla bych říct, že se ráda o své zkušenosti podělím. Pokud vím, ráda předám. Moc se těším, až Vás opět v obchodě "uvidím nakupovat" :))
Rychlé vyřízení mé objednávky, spolehlivá komunikace, naprostá spokojenost
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Paní Jano, já Vám velmi děkuji za milá slova. To je vždy velká vzpruha do další práce :))
- Velmi vstřícné a rychlé jednání
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Děkuji za Vaši sdílenou zkušenost s obchodem. Jsem moc ráda, že jste byla spokojená :)).
Vše v pořádku. Doporučuji.
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Milý pane Václave, jsem moc ráda, že jste byl s obchodem spokojený. Budu se opět těšit na Vaši návštěvu :))
Mila a laskava majitelka, osvedcena kvalita kapek, rychle dodani :-)
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Milá Míšo, děkuji za Vaši pochvalu a Vaši přízeň. Těším se opět "na viděnou" v eshopu :))
Vstřícní, ochotní a pomohou i odbornou radou. Co řeknou platí. Perfektně zpracovaná přehledná faktura. Doporučuji, bezproblémová, jasná komunikace.
Reakce obchodu Bylinné produkty Maria Treben
Pane Josefe, děkuji za Vaše milé hodnocení a ocenění mojí práce.