• Hezke zboží za pěknou cenu

Příjemné překvapení v podobě kartičky s poděkováním za nákup. Velmi hezke a mile. Potěšilo mě to

• Oceňujem osobný prístup, rýchlosť vybavenia objednávky a kvalitu tovaru
    • Ocenila by som ešte širší výber gombíkov na gravírovanie

Odporúčam obchod aj ďalším zákazníkom vďaka širokému výberu manžetových gombíkov a dobrej komunikácii so zákazníkmi.

Velmi spokojená! Ochota, rychlost dodání, kvalita. Doporučuji!!!

• Rychlé vyřízení objednávky, vstřícnost k požadavkům zákazníka, kvalitní provedení a perfektní komunikace se zákazníkem.
    • U přehledu fontů na gravírování by se hodilo více ukázek, také rozlišit, které jsou s českými znaky.

Kvalitní eshop.

• Po tel. domluvě nemusíte objednávat předem, knoflíčky si můžete prohlédnout a vybrat při osobním odběru

• Perfektní komunikace, skvělá práce, osobní přístup.
    • nemá

Perfektní komunikace, skvělá práce, osobní přístup. :-)
    VELMI DOPORUČUJI!

• Rychlá komunikace i pozdních hodinách a obrovská vstřícnost :)
    • Žádné.

Rozhodně vřele doporučuji!

• Výběr v pohodlízdomova

• Komunikace na jedničku.Ochota a vstřícnost.

• prehladny web, maximalna spokojnost s profesionalnym a osobnym pristupom, siroka paleta manzet. knoflikov a typov pisma na gravirovanie, vyborna transparentna komunikacia od vytvorenia objednavky az po jej prevzatie
    • nic

Urcite odporucam na kupu gravirovanych manzet.knoflikov!!!
    Po dlhej dobe som bola velmi milo prekvapena osobnym pristupom a ustretovostou - v telefonickom rozhovore mi p. Stepan velmi trefne a ochotne poradil, kedze nebola som si ista typom pisma. Knoflicky su krasne vygravirovane, zodpovedaju fotkam na webe. Bola som uistena, ze zasielka pride do stanoveneho terminu - vsetko bolo dodrzane. Takze ak hladate originalne gravirovane manzetove knoflicky, tu ste isto na spravnom mieste! ;-)

skvelý obchodík.......a skor ako som objednala som s nimi komunikovala cez email.....a skvelá komunikácia.....nakupujem cez internet často a toto bola najlepšia komunikácia s predajcom.....veľmi pekne ďakujem :)))

prajem veľa spokojných zákazníkov :)

Krásné, rychlé, výborná komunikace.

• Rychlost dodání
    • Způsob nákupu je trochu nepřehledný

Skvělá služba

• Pohodlné.
    • Slabiny snad žádné nevidím. Jen pokud by se můj vánoční dárek nelíbil - mohu ho vyměnit?

Reakce obchodu manzetoveknofliky.cz

náš zákazník - náš pán. Určitě se budou líbit.:-)
    děkujeme

Obchod mi nabídnul přesně to, co jsem potřebovala. Manžetové knoflíky s gravírováním vypadají skvěle, mám je jako dárek a jsem přesvědčena, že udělají radost :-) Objednávka byla velmi jednoduchá, obchod proběhl rychle, byla jsem emailem informována s každou změnou kroku objednávky.

• -pohodlí z domova
    • -o žádných nevím

-spokojenost

• - komunikácia o stave objednávky
    • - gravírovanie na gombíky
    • - malý výber manžetových gombíkov a typov písma

S nákupom som spokojná, nakoľko sa mi podarilo nájsť práve typ manžetového gombíka na gravírovanie, ktorý som potrebovala. Gravúru som očakávala trochu výraznejšiu, ale celkový dojem je veľmi príjemný. Páčilo sa mi, že obchod so mnou po celú dobu výroby mojej objednávky komunikoval prostredníctvom mailu a upovedomoval ma, v akom stave sa momentálne moja objednávka nachádza.

Reakce obchodu manzetoveknofliky.cz

Dobrý den, stav nových manžetových knoflíčků stále doplňujeme. Děkujeme za zpětnou vazbu

• Přehledné webové stránky
    • Dobrá komunikace
    • Rychlé vyřízení objednávky

Jsem se zbožím moc spokojená.

• Veľký výber gombíkov, dostupné ceny, ponuka služby gravírovania gombíkov

Super komunikácia, o každom kroku som bola informovaná sms správou aj mailom, tovar som mala aj s gravírovaním do týždňa. Síce sa na gombíkoch objavili menšie škrabance, ktoré zrejme vznikli počas gravírovania, no gombíky aj tak vyzerajú skvele. Určite odporúčam

celková spokojenost