- Rychle doručenie
- Vsetko v poriadku zabalene
- Komunikácia na 1*
- Dobrá komunikace, rychlé vyřízení.
- Tentokrát jsem zkusil tvarově "pokažené" zlevněné výrobky, které jsou ještě chutnější, než ty klasické. V náhodně slepených koulích je více náplně. Tradiční vídeňská specialita, čokoláda, kokos a rumová náplň je vskutku návyková vynikající chutí kombinace kvalitního rumu a jemného kokosu obalené kvalitní čokoládou. Je to nesronatelné s českými zaniklými rumovými pralinkami. VYNIKAJÍCÍ!!!
Obchod funguje dokonale, vše běží s přesnými a srozumitelnými informacemi, možnost odebrání zboží na pobočce nebo zásilkou až domů. VELKÁ SPOKOJENOST!!!
- Dobrá komunikácia
- cena rychlost kompletnost
- Velmi rychlé vyřízení
- Bezvadná komunikace
- S touto značkou jsem nesmírně spokojená už léta. Manner oplatky to je něco naprosto úžasného!.
- Rychle doručení .
- Úžasne rýchle a veľmi kvalitné vybavenie objednávky.
- Výborná komunikácia pri mojich otazkach
- Načo by som chválila kvalitu, veď inak by som nenakupovala
- Žiaľ pre SR je nevýhodou vzdialenosť
- V letných teplých mesiacoch by som sa neodvážila objednať si tovar s dopravou GLS. Asi by čokoládové cukrovinky v tých rozpálených autách neprežili. ŠKODA
- rychlé vyřízení objednávky, jsem maximálně spokojená
Vcelku velká spokojenost, až na banánky v čokoládě, jejich balení je hodně špatné, většina banánků byla úplně rozbitá, chtělo by to pevný obal a ne pouhý igelit. V tak špatném stavu je nikomu nemůžete dát jako dárek, takže to je velké mínus.
Bez výčitek
- Kvalitní zboží
Vše rychle a bez problémů
- Rychlost dodani
- rychlé jednání
Naprostá spokojenost, zásilka byla dodána "bleskem" , a děkuji za dáreček.
- Rychlé, kvalitní zboží
- V obchodě jsem kupovala v rámci akce Dny marianne a i přesto, že na letáku bylo, že dostanu 3% navíc, když budu platit kartou mastercard, tak jsem jí nedostala.
Prodavačka nebyla zrovna příjemná.
- Drobný dárek k objednávce
- Příjemná obsluha v OC Šantovka Olomouc