- Jeden den objednáno, druhý den doručeno.
Byla to moje druhá objednávka, jsem moc spokojená s rychlostí vyřízení a doručení.
- Kvalita výrobku
- Rychlost zpracování
- Komunikace
Jsem spokojená, mohu jenom doporučit
- Super domluva
- velký výběr produktů
- rychlé vyřízení objednávky
objednali jsme si zboží na zakázku a vše proběhlo rychle a bez problémů
- Pečlivost
V obchodě jsem koupila těhotenský polštář, jsem naprosto nadšená.
- nedoručené zboží, nulová komunikace
Tento obchod rozhodně NEDOPORUČUJI!!!!! Dne 11.7. jsem dělala objednávku, dne 18.7. mi přišel e-mail, že zásilka je na cestě, ale do teď (9.8.) mi nic nepřišlo. Spojit se s někým z obchodu nemožné, telefonní číslo nikde, na maily nereagují.
Reakce obchodu Mami&Mimi
ze dne 11.7. 2022 neevidujeme žádnou nevyřízenou objednávku, ani žádný Vámi zmiňovaný nevyřízený e-mail. Vaše recenze je tedy klamná a nepravdivá. Moc nás Vaše anonymní reakce mrzí.
Mami-Mimi.cz -
- Rýchlosť, presnosť poziadavky
- Krasne vyrobky
- Kvalitni zbozi
- Levné produkty
- Dobrá komunikace
Objednal jsem si šité zboží na zakázku, všechno v pořádku. Doporučuji.
- Vstřícné jednání....
- Zboží odpovídá fotkám...
- Určitě objednávka nebyla poslední...
Objednala jsem zboží za uvedenou cenu a poté jsem byla kontaktována s tím, že mají chybu v systému a cena je vyšší. Mohu však ocenit komunikaci a snahu situaci vyřešit.
Reakce obchodu Mami&Mimi
je nám velice líto, že tato situace nastala. Bohužel produkt nebyl skladem, a proto nebylo možné Vaši objednávku ihned vyřešit. Kolega se Vám snažil situaci vysvětlit a na základě společné dohody byla Vaše objednávka stornována.
Cena za dopravu je vyšší z důvodu objednání nadrozměrného zboží a je takto stanovena na základě cen od přepravce.
Za vzniklou situaci se ještě jednou omlouváme. -
vstřícné jednání (zajištěné většího množství i mimo skladové zásoby), rychlé zajištění dodání zboží
- + vstřícnost při řešení poptávky
- + rychlost vyřízení objednávky
- + nabídka kvalitního zboží
- Rychlé jednání
- Krásné zboží
- Výborná kvalita
Vše vpořádku a rychlé hotové polštářky jsou moc pěkné.Spokojenost.
Rychlé dodání. Zboží odpovídalo popisu.
Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. (Autor hodnocení nesmí být spřízněný s hodnoceným obchodem)
- Milá paní
Paní vyšla vstříc
- Rychlé dodání, dobrá informovanost zákazníka o průběhu vyřízení objednávky
Zboží bylo dobře zabalené, odpovídá popisu a obrázku v e-shopu, naprostá spokojenost
- U daného výrobku nejnižší cena, co jsem našla
- Skvělá komunikace
- Rychlé dodání i přesto, že jsem si objednala věc, která nebyla skladem
Vše super.