Vše jak jsem očekávala- rychlost, spolehlivost, obal na klíček vypadal jak na obrázku

Ahoj Stanislava ,
    Děkujeme velmi pěkně za pozitivní recenzi, velmi nás to potěšilo a vážíme si toho. Přejeme Vás všechno jen to dobré

• levné a rychlé

Ahoj Honza ,

• Ceny
    • Rychlost dodání

Ahoj Milda ,

slušne jednani

Ahoj František,

Vše naprosto v pořádku a i rychlé doručení

Reakce obchodu mamauto.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• nejlepší cena za zboží, za dopravu i za dobírku

Ahoj Jakub

Vše ok

Reakce obchodu mamauto.cz

• Velice spokojeni a doporučuji šém

Ahoj Valenta

Rychlost dodání, kvalita8

Reakce obchodu mamauto.cz

• Velmi rychlé vyřízení objednávky a zaslání

Ahoj Petr

• Slušná cena.....

Reakce obchodu mamauto.cz

• vzhled i přes viditelné levné materialové zpracování
    • vnitřní vložka nezabraňuje protáčení oproti originálu
    • rámeček má slabší úchyty, které se lámou
    • koženková manžeta má nekvalitní otvory na plastové úchyty
    • stejná kvalita je za zlomek ceny na polských nebo asijských portálech

Celkové zklamání. Už při prvním podržení bylo patrné levné zpracování a neodpovídající cena. Stejnou kvalitu za zlomek ceny nabízí konkurence na portálech z Polska a asie. Navíc díky nekvalitnímu zpracování jsem byl nucen použít originální rámeček, protože náhradní byl tak nekvalitní, že při prvním pokuse o zacvaknutí na pozici se vylámaly na různých pozicích plastové úchyty a již byl nepoužitelný. Navíc koženková manžeta měla otvory pro uchycení na rámeček tak ledabyle provedena, že někde šla sotva vyvléknout a jinde byl otvor tak velký a tak blízko okraje, že při neopatrném vyvléknutí hrozilo roztržení. Vrcholem pak byla ona plastová vložka, která má stejně jako originál zabránit tzv. protáčení hlavice řadící páky kolem své osy. Opět se projevil nekvalitní materiál z měkčího plastu oproti originálu a po nasazení je možné pootáčet hlavicí byť s nasazením větší síly. Naproti tomu originál jsem musel vykroutit kombinačkami. Nakonec jsem byl nucen ještě pod vložku na řadící páku nalepit vrstvu kvalitní oboustranné pásky a problém s protáčením byl téměř eliminován. Teď bych opět musel vyvinout nadměrnou sílu aby jsem hlavicí pohnul...Pokud mohu zhodnotit tak klidně kupte na oněch levných portálech a máte stejnou kvalitu za jinou cenu.

• Rychlé a levné.

Ahoj Honza

• Opravdu rychle dodání, díl odpovídá popisu

Velice spokojen z rychlosti dodání, zboží odpovídá popisu

• Mají, co potřebuji

• Přijatelné ceny
    • Výběr z několika dopravců

Reakce obchodu mamauto.cz

Bezproblémový, rychlý a kontaktní obchodník, není co dodat ...

• Doručení na dobírku.
    • Komunikace obchodu a rychlost dodání.

rychle,levně,kvalitní.