• Rychlost
    • Nemá

V pohodě

• bohatá nabídka
    • doprava + ceny

• Náš zákazník, náš pán tu absolutně neexistuje.

Modlit se, aby produkt byl vpořádku a bez problému.

Reakce obchodu MacZone.cz

Děkujeme za hodnocení . Instalaci náhradního dílu / upgrade jste mohl přenechat našemu servisu, nabídku jste nevyužil. Úspora za servis svépomocí se Vám nakonec prodražila i prodloužila , protože i obvykle bezchybné OWC může mít vadný kablík z výroby , to těžko vlivníme, v záruce a obratem Vám byl ND vyměněn. U produktů tohoto typu výslovně informujeme o nutnosti / vhodnosti odborné montáže, která mimo jiné zahrnuje i diagnostiku, pokud se něco nedaří hned napoprvé. Ohledně nekomunikace s Vámi s hodnocením nesouhlasíme , je to, taktně řečeno, nepravda .

• Price, Choice.

Best for Mac in CZ.

Thank you !

• široký výběr skladem
    • starý systém e-shopu otravná registrace před objednávkou

výborný e-shop, který musí zapracovat na designu a výstupu pro běžné zákazníky.

Reakce obchodu MacZone.cz

Děkujeme za hodnocení ! Upgrade uživatelského rozhraní obchodu se připravuje .

Nevim

Děkujeme za hodnocení !

• Přehlednost, rychlost doručení až do domu.
    • O žádných nevím.

Doporučuji!

Děkujeme za hodnocení !

• Nesrozumitelná nákupní cesta (od košíku po objednání). Zastaralé přihlašování.

Reakce obchodu MacZone.cz

Děkujeme za hodnocení ! Upgrade uživatelského rozhraní obchodu se připravuje .

• Produkty, které nejsou v ČR bežně k dostání.

Děkujeme za hodnocení !

• Vilce široký sortiment.
    • Grafická úprava a špatně popsané metody plateb. Nemožnost použití Uloženek, popřípadě nějaké možnost vyzvednutí blíže centru Prahy

Mají široký sortiment. Vynikající ceny. Skvěle komunikují. Zlepšit by chtělo metody platby a možnosti osobního odběru.

Reakce obchodu MacZone.cz

Děkujeme za hodnocení ! Upgrade užatelského rozhraní obchodu se připravuje .

• Sortiment který jiné obchody neprodávají.
    • Snad jen přehlednost stránek mi nevyhovovala na 100%

Bezproblémový obchod.

Děkujeme za hodnocení !

• Výběr produktů pro Mac zařízení na jednom místě.
    • Produkty označeny málo používanými názvy.Znesnadňuje to vyhledávání.

Rámeček který jsem koupil je kvalitní. V balení přiložen návod a dokonce nářadí. Veliké plus!

Jen mě překvapilo,že rámeček je silnější v místě úchytu než DVD mechanika, a tudíž nepasují originální šroubky. Pracně jsem je sháněl, abych mohl dokončit montáž.Taktéž chybí šroubky pro uchycení disku do rámečku.

Pár šrouků navíc a byla by spokojenost na 100%.

Reakce obchodu MacZone.cz

Dobry den, dekujeme za hodnocení. Šroubky jsou součástí balení , pokud dobře prohledáte krabičku s rámečkem, nejdete tam pytlík s prodlouženými šroubky !

• Rychlost
    • Komunikace
    • Ceny
    • Sortiment
    • Nepřehlednost webu
    • Nutnost registrace
    • Složitý proces registrace

Tento obchod má zboží, které jinde v ČR nenajdete, což je hlavní výhoda. Dále pak musím vyzdvihnout i příznivé ceny.
    Což však velmi zamrzí je velmi nepřehledný web a s ním spojena orientace a pohodlí pří nákupu. Co se týče nutnosti registrace a komplikovanosti systému, je to téměř katastrofa.
    Zboží však dorazilo bezproblému a bleskově!

• Doplňky a příslušenství pro produkty Apple.
    • Možná by mohl být web přehlednější resp. lépe prohledatelný.

Doporučuju.

• Zaměření na Apple
    • nepřehlednost webu

• přehlednost
    • U mnou zakoupeného výrobku je bohužel špatné odrušení, což má vliv na ovládání myši, myslím, že je to dáno kvalitou výrobku, proto dále nedoporučuji

Velký výběr zboží, přehlednost stránek, nízká kvalita alternativních výrobků

• přesnost, rychlost
    • nevím

rozumí tomu, co dělají a jsou spolehliví

• Asi cena
    • Nevim

Je to zbytečně komplikovaný webová stránka a objednal jsem si nabijecku na tablet a přišla my na telefon a ted čekám na správnou a to jsem u vás nakupovali 1 první

• rychlost
    • odbornost obchodních zástupců