Přihlásit se a přidat recenzi

spokojenost

• Nesprávné zboží
    • Na moji zprávu obchod nijak neodpověděl

Dobrý den ve čtvrtek mi došel balíček .Objednávala jsem si Little dutch kostky ve světle růžové barvě jako bylo na obrázku a přišly mi v tmavě růžové . Jsem velmi nespokojená za normálních okolností bych zboží ihned vrátila ale v pátek jsme šli na oslavu a potřebuji dárek . E-shop Luxybaby mě velmi zklamal . Už nikdy více

• Široký výběr zboží. Rychlost dodání.

• Výborná komunikace
    • Rychlost

• rychlá reakce, skvělá komunikace
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

nadherně zabaleno....kombineza nádherná. Chci to pro vnoučka jako dárek,takze za mě velká spokojenost.

moc velka spokojenost rada budu nakupovat pro moje deti pres eshop moc dekuju za rychle dodani.

Skvělý obchod
    Nakupují zde ráda již několik let ❤

Nadherne zbozi, okamzite dodani

• Talířky byly za poloviční cenu než u ostatních obchodů :-)
    • Nevýhodu bohužel spíše pro obchod, vnímám to, že obchod na první pohled působí trochu nedůvěryhodně, pár špatných recenzí, levnější zboží než na ostatních obchodech. ALE viz obecný názor

Objednávka přišla rychle a bez problému. Cena super a jako pozornost jsem našla v balíčku malý pytlík gumídků, to bylo moc milé. Zboží hezky zabalené. Není důvod mít obavy si cokoli objednat.

Míla, ochotná a hodná paní. Výrobek nebyl skladem, jakmile bylo možné ho objednat, poslala e-mail.

• BEZVA!!!

• Moc milá komunikace s obchodem, bleskove dodaní, skvělé akce a slevy

• Bezproblémová komunikace
    • Rychlé dodání
    • Zpracování zboží

Objednána dětská kombinéza - moc pěkná na pohled, bohužel velice úzké otvory rukávů, dítě mělo otlaky na zápěstí, byla jsem nucena kombinézu vrátit, bezproblémové jednání.

Tovar skladom, rychle dorucenie

• Veľmi milá predávajúca
    • Expresné vybavenie a dodanie objednávky
    • Žiadna

Skvělý obchod paní byla moc milá a poradila mi, zboží tady bylo bleskově, vřele doporučuji

• Krásné zboží, vše proběhlo v pořádku rychle dodání, bundička krásná akorát pro syna byla extrémně lekla tak jsem nakonec vrátila ale penízky mi byly poslán hned druhý den co jim balíček dorazil. Perfektní jednání obchod určitě doporučuji

Nic

• Skvělá domluva s prodejcem, rychle doručení zboží!