Přihlásit se a přidat recenzi

• Naslibují vše
    • Po 4.měsících a 26 urgencích nedodali zboží a po 3.týdnech dalších vrátili peníze

Nedoporučuji nikomu

• 20 %

• Nedodržená doba dodání
    • Jedná se pouze o zprostředkovatele

Objednal jsem napájecí kabel, který jsem zaplatil předem kartou a cca po jednom měsíci jsem napsal na podporu, jak to s mou objednávkou vypadá a bylo mi řečeno, že mají na dodání 14-45 dni. Ani po téměř měsíci po této lhůtě nedorazilo zboží ani email. A to podotýkám jsem objednával zboží, které je skladem, což v případě, že se jedná pouze o zprostředkovatele není žádná výhra. To jsem bohužel nevěděl. Nyní odstupuji od smlouvy na, což mam ze zákona právo. Takže nedoporučuji !!!!

• 10 %

• Pokud budete mít problém. Musíte sám odeslat do Číny.

Určitě už nikdy více.

• 50 %

• síce na dva krát ale objednávka došla v poriadku
    • tento eshop alebo čo to vlastne je som očakával že tovar ide priamo od nich čiže rýchle dodanie a iné výhody no oni sú len objednávatelia z Číny a to si môže každý objednať aj sám ...

• Špatná komunikace

Zaplatit zboží musí člověk hned ( dobírka neexistuje) , zboží nedorazí a když chcete zásilku stornovat napíšou jen že je v přepravě a na vlastní náklady máte zboží vrátit. Pokud někdy dorazí. Jednání strašné. Určitě nedoporučuji.

• žádná výhoda,zloději...

Dobrý den
    ano je to hnus,taky zboží nedorazilo,nepodíval jsem se na recenze pořádně,sice to nebyla velká položka ale i přesto.
    Je třeba se domluvit a vymyslet na ně něco......
    sly1

• nulová komunice
    • není to obchod, ale pouze zprostředkovatel
    • nedodržují zákon pro storno objednávky
    • nemají telefonní kontakt ale pouze mail

Bohužel, stejně jako spousty ostatních jsem si nepřečetl recenze než jsem na tomto obchodě objednal zboží, moje chyba. On to totiž není obchod, ale pouze zprostředkovatel. Jinak řečeno zboží nemají na skladě a ani ho nepošlo přes ně, ale pouze tu objednávku vezmou a naklikají jí na aliexpress a pak už si to řešte jak chcete a řešte si clo apod. To už si člověk může to zboží na aliexpress rovnou objednat sám, jednak je to levnější a jednak si vybere takové doručení aby nemusel platit clo, protože aliexpress při jejich dopravě to posílá přímo ze skladů v EU. Tady ta firma vám dokonce ani nedá sledovací číslo zakázky.
    Na stránkách nemají telefonní kontakt, ale pouze mail na který firma reaguje až po několika dnech (i to vypovídá o kvalitě internetového obchodu)
    Bohužel hřeší na to že se ty stránky tváří jako normální eshop a že si hodně lidí nepřečte recenzi a že většina z nich to nakonec nedotáhne až k žalobě.

Zkrátka silně doporučuji se "nákupům" přes ně vyhnout.

Na to jak je firma solidní se stačí podívat na popsané stížnosti zde

z odpovědí je jasně vidět že firma nedodržuje zákony, silně doporučuji se jí vyhnout.

Pozor obchod používá ještě novou adresu LAPERT.CZ. Snad proto aby se vyhnula špatným hodnocením, ale dle grafiky i IČO se jedná o stejnou firmu.

Silně doporučuji používat například doplněk do chrome který vás na stránky těchto nesolidních zprostředkovatelů upozorní, kdybych ho měl zapnutý dřív tak bych nenaletěl stejně jako spousty ostatních. Doplněk je ke stažení například na stránkách ČOI zde

• Podvodníci

Nic zde nenakupujte, neustále odkládají dobu dodání a ani po 90 dnech stále nic. Zaplatil jsem 2500kč za nože. Nahlášeno na ČOI

• 10 %

• Podvod!!! V listopadu objednáno, zaplaceno a do dnešního dne nic. Reklamovala jsem a žàdala vrácení peněz a prý to nelze. Dnes reklamace podruhé ale nemyslím, že uspěju. Naštěstí to byly jen dvě stovky , tak ať se udávěj .

• objednané zboží nedorazilo

Rozhodně nedoporučuji, za zboží si nechají zaplatit, po několika urgencích nemám ani zboží ani své peníze. Od objednávky uběhlo více jak 90 dní, peníze vrátit nechtějí.

• 10 %

• Objednala jsem si řetízek, bohužel až po přečtení recenzí, takže nemám nic, ani zboží ani prachy.
    • Podvodníci
    • Zloději

Dávejte si pozor, nic nekupujte. Chtělo by to hromadně nahlásit na ČOI

• Žádná
    • Nemám zboží ani peníze
    • Oni nic nemusí, max vám daji telefonní číslo do Číny na prodejce, se kterým to můžete řešit
    • Jsou jen galerie
    • Nelze u nich odstoupit od smlouvy
    • Peníze nevrátí

Škoda, že jsem si nepřečetla recenze hned. Nemusela jsem přijít o peníze, jako všichni ostatní tady. Pochybuji, že vůbec v Číně něco objednají, z Ali nemám nikdy problém. Tihle jen syslí peníze

• 10 %

Můj příběh a závěr je stejný jako u ostatních.

Jsou to podvodníci a upřímně oběma chlapcům přeju, aby se jim jednání se zákazníky vrátilo i s úroky.

• žádná :(
    • nekorektní jednání, zboží jsem si objednala loni v listopadu a dodnes nepřišlo...moje vina, že jsem si nepřečetla recenze dříve, než jsem objednala a zaplatila :/
    • v žádném případě nedoporučuji, čekám, zda odpoví na email, ale asi jsem vyhodila peníze :(

Jedním slovem PODVOD!!!!

• 10 %

• žádná výhoda není, jen sliby
    • podvody, jeden za druhým

Za jiného systému by tento "obchod" neexistoval ! Kdyby ministr obchodu i vnitra stály za to, tak podvody Lunzo už nejsou. Koncem léta loňského roku jsem objednal a zaplatil zboží, do dnešního dne ledna 2022 nemám zboží ani vrácené peníze, policii nahlášeno, nic, klid a pohoda !

• Zboží dorazilo cca 30dni
    • Neodpovídaj parametry

Dobrý den. Objednal jsem si powerbanku, psaly kapacitu 80000, proto jsem ji kupoval. Bohužel je to Čína a asi přidaly 0. Takže u nás v elektru cca tak za 300kč a od nich za 1090. Sklamaní. Ale aspoň došla a funguje. Příště už určitě nic neobjednam.

• 80 %

Objednal jsem si zimní bundu za asi 2200 a hned zaplatil. Druhý den po přečtení recenzí na tuto firmu jsem chtěl objednávku zrušit, ale už to prý nešlo, objednávka je okamžitě v běhu. Už jsem jen čekal, jestli nějaké zboží dojde.
    Po dvou měsících jsem se firmě ozval a odpověděli, že zboží leželo na poště kam došlo již po 14ti dnech a po nějaké době bylo odesláno přes Ústí do Číny. Po telefonním rozhovoru s naší poštovní zaměstnankyní jsem se dozvěděl, že zboží opravdu bylo na poště. Jsme s manželkou důchodci a stále doma, přesto ani zazvonění ani písemné upozornění od doručovatele nebylo. Firma mi nabídla doručení na své náklady nového zboží. Požádal jsem o vrácení peněz. Komunikace probíhala perfektně a peníze vrátili do 3dnů.
    Závěr- Lunzo v pořádku ale čes. pošta? Podobné pochybení jsem měl s českou poštou již 3x. Poště se pokud možno vždy jako dopravci vyhýbám

• 10 %

• neni to obchod, ale galerie

POZOR! Neni to obchod, ale zprostredkovatel mezi Vami a Cinou. Rekli mi, ze standardni doba doruceni je do 60 dnu a po doruceni ji muzu reklamovat u prodavajicicho v Cine:D Jako smeju se, ale je to smutne

• 10 %

• dlzka dodania, cena, komunikacia, podvod

0%, treba ich zavrieť, neopovážte sa od nich nič objednať, peniaze fuč, tovar v paralelnom vesmíre....a stále máte len čakať a čakať, veď ono to príjde.
    Ak chcete stihnúť s nimi budúce Vianoce, tak už je neskoro. Možno tie nasledujúce.

• 10 %

• Otřes, není ani možné , že takový internetový obchod vůbec ještě existuje. Zboží je zaplacené a nikde není...stále stejný email....zboží v přepravě, peníze již nejdou poslat zpět. Absolutně nedoporučuji