• velký výběr, hezké zboží

• Velký výběr světel
    • Přehledné webové stránky

Měla jsem strach, jestli přijedou světla v pořádku, ale vše dorazilo bez poškození

Vstřícné jednání, rychlé vyřízení.

• zboží přišlo poškozené

rychlé doručení zboží

velký výběr zboží, rychlost vyřízení objednávky

Prvni objednavku jsem zrusil a na vraceni penez jsem pres urgence cekal vic jak mesic, nyni jiz cca. 3 tydny cekam na svetlo, ktete bylo skladem, super !!!

Dobrý den pane Jiskro,

velmi se omlouváme za zpoždění Vaší objednávky. Bohužel zboží bylo v mezičase vyprodáno a nyní čekáme na dodání od výrobce. Budeme Vás kontaktovat s alternativními možnostmi řešení.

V případě doplňujících dotazů se neváhejte obrátit na naše kolegy z zákaznické péče.

děkuji mf

• Skvělý sortiment
    • Příjemné slevy
    • Kvalitní zboží
    • Rychlé a bezproblémové dodání

designově zajímavé, kvalitní

• Rychlost

V objednávce byl uveden datum doručení 2-5 pracovních dnů a ani po 2 týdnech zboží stále nedorazilo. Kontaktovala jsem e-shop na zákaznické lince, kde ani po 15 minutách čekání nikdo nezvedl telefon a na odpověď na dotaz zaslaný odpovědním formulářem už 4 dny čekám.

Dobrý den paní Michaelo,

děkujeme Vám za Vaší recenzi. Omlouváme se, vlivem nahromadění požadavků od našich zákazníků se reakce na e-maily aktuálně o něco prodloužila. Zákaznická linka byla v tuto dobu obsazena, jelikož naši pracovníci aktivně řešili požadavky zákazníků, kteří se dovolali před Vámi. Odpověď na Váš dotaz jste ale již obdržela a jsme rádi, že i Vaše zásilka byla v mezičase doručena.

Váš tým z Lumories.cz

• Zde ráda nakupuji pro velký výběr kvalitních svítidel

Barva produktu neodpovídala popisu ani fotce. Zboží jsem vrátila bez udání důvodu a stále čekám na vrácení peněz. Na eshop není možné se dovolat a na emaily nikdo nereaguje.

Dobrý den paní Nikolo,

mnohokrát děkujeme za recenzi. Velmi mě to mrzí, ale aktuálně máme na naší zákaznické lince omezenou dostupnost.

Aktuálně je náš zákaznický servis dostupný telefonicky od 8.00 do 12.00 hodin.

Vaše e-maily jsme zaregistrovali a již jste na ně obdržela odpověď. Již máme veškeré údaje k vrácení financí a naše účtárna již pracuje na převedení financí. Omlouváme se za zdržení.

Váš tým z Lumories.cz

Rychlé dodání zboží a velký věběr .

• Velký výběr...
    • Trvalo dlouho než bylo zboží doručeno

Spokojenost

Informace o výrobcích na stránkách obchodu jsou přehledné. Zboží dorazilo v pořádku a kvalita odpovídá ceně. Za mě vše tak, jak má být.

• Doručení zboží trvá 4 týdny

Dobrý den paní Simono,

děkujeme za Vaší zpětnou vazbu.

Velmi se omlouváme za dlouhou dodací lhůtu Vaší objednávky.

Vaše zboží se zdrželo na skladě našeho dodavatele. Pokud nás písemně kontaktujete, rádi se Vámi domluvíme na kompenzaci za dlouhé čekání.

Váš tým z Lumories.cz

Široký výběr originálních světel.

Dobrá komunikace. Rychle dodané zboží.