- Velice příjemná obsluha a ochota . Opravdový rybáři a znalci :-)
- Rychlé dodání.
- Rychlé doručení, výborná telefonická komunikace
- Spolehlivost rychlost
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za pozitivní hodnocení. S pozdravem tým Lovíme-ryby.cz
- vše super, velký výběr, rychlé doručení
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
Děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo rychle a k Vaší spokojenosti. S pozdravem tým Lovíme-ryby.cz
Nakupují zde již několik let a jsem na 100% spokojen.Pokud se náhodou nedopatřením vyskytne menší problém, všichni kluci(prodavači) jsou ochotni a vstřícní.
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
Děkujeme za Vaši pozitivní recenzi, moc si toho vážíme. S pozdravem tým Lovíme-ryby.cz
Rychle za dobrou cenu bez komplikací tedy podle mě představy
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
Děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste spokojen. S pozdravem tým Lovíme-ryby.cz
Vše v naprostém pořádku
- super
super
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
Dle e-shopu mají zboží skladem, ale po objednání najednou přijde informace, že zrovna vyprodali poslední kus a dodávka se opozdí.
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Vzniklá situace nás velmi mrzí, ale bohužel došlo k tomu, že poslední kus byl prodán chvíli před Vaší objednávkou a nestihla proběhnout aktualizace skladových zásob na našem e-shopu. Na zlepšení těchto funkcí pracujeme.
Pokusili jsme se vás kontaktovat, ale bohužel telefon uvedený v objednávce nebyl přímo na vás a proto jsme Vám nemohli předat informaci napřímo. I přesto jsme se samozřejmě snažili poptávaný produkt co nejdříve naskladnit, což se nám podařilo bohužel až včera.
S pozdravem tým Lovíme-ryby.cz -
spokojen
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
- Příjemný personál,který dokáže poradit a pomoci,když si člověk neví rady.
- Velký výběr rybářských potřeb
- Objednávka ,dodána brzy,vše proběhlo v pořádku
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
- Super rychlé dodání, ceny přijatelné
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
Děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojena. S pozdravem tým Lovíme-ryby.cz
Super
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
Nevýhody nejsou! Všechno OK.
- Nevim
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
Děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že doručení proběhlo rychle a k Vaší spokojenosti. S pozdravem tým Lovíme-ryby.cz
Rychlé jednání, velmi dobrá komunikace. Výběr zboží mi vyhovoval.
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
Děkujeme za Vaši recenzi. Moc nás těší, že jste ocenil komunikaci našeho personálu. S pozdravem tým Lovíme-ryby.cz
Velmi dobré.
Rychlé dodání
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
Děkujeme za pochvalu. Jsme rádi, že Vás potěšila rychlost doručení. S pozdravem tým Lovíme-ryby.cz
rychlost a suprová komunikace jsou jedničky
Reakce obchodu Lovíme ryby - Rybářské potřeby
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že Vás potěšila rychlost doručení a komunikace našeho personálu. S pozdravem tým Lovíme-ryby.cz