Dobrá nabídka, rychlé vyřízení objednávky

Děkujeme pěkně!

Velká spokojenost. V pondělí jsem dárek pro manžela objednala a ve středu dopoledne byl balík u mne doma. Diskrétně zabalené, nemám co vytknout, děkuji.

Reakce obchodu Lovesexshop.cz

Děkujeme pěkně! Jsme rádi, že jste spokojena

Rychlé a korektní jednání. Zaslané zboží dobře zabalené a bez vad.

Reakce obchodu Lovesexshop.cz

Děkujeme pěkně! Jsme rádi, že jste spokojen

Tragedie, po 14 dnech žádná reakce. Objednáno jinde.

Dobrý deň.

Objednávali ste tovar, ktorý sme nemali skladom. 12.08. sme Vám písali mail ohľadom toho, že tovar stále nemáme a nevieme ani povedať približný termín dodania, či ajtak máte záujem o produkt.

Bohužiaľ sme od Vás doteraz žiadnu odpoveď neobdržali. Tým pádom, že ste daný kus už objednali inde, informujeme Vás, že objednávku dnešným dňom stornujeme.

Prosím, pri objednávaní tovaru berte do ohľadu, či je tovar skladom. Ak objednávate tovar, ktorý nemáme skladom, kľudne nás kontaktujte cez mail a pomôžeme Vám s pravdepodobným termínom doručenia, či výberom náhradného výrobku.

rychlos a diskrétnost

rychlost dodání

• rychlé doručení

• Nizke ceny
    • Asi eshop z Polska
    • Neprehledny web
    • Pouze prelozeny do cestiny
    • Posilaji ze zahranici

Eshop ktery se tvari jako cesky se za cesky jen vydava a dorucucuje asi z Polska, komunikace 0.

Dobrý deň!

Je nám ľúto, že nie ste spokojní s nami poskytovanými službami.

Sme maďarský eshop a posielame tovar z Budapešti. Tieto informácie máme uvedené aj v našich obchodných podmienkach.

Odosielali sme Vám tovar ešte 19.03.2021 (o čom sa posiela mailom správa na uvedenú mailovú adresu) a zásielka sa nám vrátila 14.04.2021 z dôvodu neprevzatia. Skúšali sme Vás kontaktovať na uvedenom telefónnom čísle, či ešte máte o tovar záujem, ale bohužiaľ neúspešne. Z tohto dôvodu bola objednávka stornovaná, o čom sme Vám taktiež zaslali mail na uvedenú adresu. Poprosíme prekontrolovať aj spam, lebo kvôli erotickému obsahu sú naše maily ľahko vyfiltrované hociktorým mailboxom.

Poprípade ak by ste cez našu stránku objednali niekedy v budúsnosti napriek svojim zlým skúsenostiam, odporúčame kontaktovať našu zákaznícku linku, kde sme Vám k dispozícií a radi Vám pomôžeme nájsť vhodné riešenie pre správne doručenie balíka. Aj našim cieľom je, aby ste boli našim spokojným zákazníkom.

Rychlost, diskrétnost, děkuji

• komunikace, ochota, rychlost

pěkný web, komunikace, ochota, rychlost

• Super ceny
    • Dodání za 3 dny
    • Pro mě to není problém, ale zboží odesílají z Maďarska

zboží mi nebylo zatím doručeno - zatím můžu hodnotit pouze jen dlouhou čekací dobu na objednané zboží - katastrofa

Dobrý deň!

Ako ste na našej webovej stránke mohli vidieť, tovar, ktorý ste od nás objednávali, bol na predobjednávku. Včera nám tovar prišiel a sme Vašu zásielku aj poslali. Zajtra alebo v utorok môžete očakávať svoju zásielku.

Prajeme Vám krásny deň!

Dobrý den velice dobré jsem s obchodem maximálně spokojený po všech stránkách jste super obchod naprosto spokojený Petr.

• Slušný výběr a pokud je k dispozici slevový kupon tak i dobrá cena

• Extra rychlé dodání.....

• Pestrá nabídka, přijatelné ceny

• Rychlost dodání

• rychlé vyřízení
    • fajn ceny
    • diskrétní doručení

Spokojenost

Vše přišlo do 3 pracovních dnů což vzhledem k tomu, že mají slad v Maďarsku je dobré.

• nižsí cena
    • zboží je zasíláno z Maďarska s pouze roční zárukou!