Uzasny obchudek plny krasnych, vonavych veci.
- Neskutečně ochotní❤️
Nádherně zabalený balíček, bylo tam srdce, lidem v obchodě na tom záleží. Děkuji a doporučuji.
- Důkladný výběr sortimentu v obchodě, nebojím se, že bych tu koupila cokoli špatného.
- Perfektní komunikace, vstřícný přístup, dokáží poradit - jak v kamenné prodejně, tak online.
- Nádherně zabalené balíčky!!! Rychlé dodání.
- Doporučuji jejich IG, kde získáte spoustu inspirace, užitečných informací i pozitivní energie :-)
Úžasný obchůdek s perfektním e-shopem a jejich instagram plný inspirace je už jen třešničkou na dortu! Nabízejí kvalitní produkty, které jsou ozkoušené. V tom, co prodávají se vyznají. Kvalitním značkám, které v ČR prodává jen málo kdo odpovídá i vyšší cena, ale já jsem zatím byla vždy spokojená a i přes vyšší cenu si kupuji výrobky opakovaně, protože mi dobře fungují. Opravdu se sem moc ráda vracím jak fyzicky do Slavkova, tak online na eshop. Ať se dobře daří dál! Takových obchodů, jako je tento není moc :-)
- Nejenže holky prodávají skvely sortiment, ale ještě ho snad znají nazpaměť :-) Balíček dostanete skvostně zabalený i se vzkazem a malým dárkem. Co víc si přát a hned mate krásnější den :-)
- rychlé vyřízení objednávky
- dárek k nákupu
- slevový kód na další nákup
- super výběr a kvalitní produkty
Nakupuji opakovaně, srdcová záležitost.
- nápaditý sortiment
- velký výběr
- ochota poradit online
- u produktů mi chybí kompletní složení
Dobrý den, přehledné stránky a osobní přístup k dodanému zboží. Velmi ráda zde nakupuji.
- rýchle vybavenie objednávky, krásne zabalené a ako bonus k objednávky malý darček
- Podrobné informace o produktech
- Skvělé služby
Nakoupila jsem zde poprvé, náhodou jsem na Lotos Beauty Salon narazila při hledání na internetu kvalitního výrobku na dokreslení obočí při jeho ztrátě. Zaujal mě výrobek BEAUTIFUL BROWS - FAB BROWS NÁHRADNÍ MINERÁLNÍ PIGMENT NA OBOČÍ 1,985 G, který dle prodejce zaručeně obstojí i v těch nejnáročnějších podmínkách, je vodě, potu a otěru odolný a vydrží až 24 hodin bez nutnosti úprav, a to i v případě úplné ztráty obočí. Sama na sobě jsem pigment vyzkoušela na svém nevýrazném obočí a mile mě překvapila pravdivost výše uvedeného tvrzení. Rozhodla jsem se tento výrobek ještě zakoupit jako dárek a k tomu i tužku kolem očí pro ženu, která bohužel obočí a řasy vlivem nemoci ztrácí.
- Rychlost,spolehlivost,nadherne zabalene vzdycky
- mile zabaleno se vzorky jako dárek
Spolehlivý obchod,rychlost doručení,krásně zabalené.
- rychlost dodání
- dobrá komunikace
- krásně zabalené
- spousta zboží, které je jinde nedostupné
- kvalitní výrobky
Skvely vyber od biokosmetiky po eko domácnost, doplňky stravy, tento obchod je můj oblíbeny, rada se vracím.
Maximální spokojenost :-) super obchod
Nakuji u nich celkem pravidelně, vše vždy včas a v pořádku dorazí ( i s malými dárečky :-)), krásně zabaleno s levandulí a přáním (moc potěší) -
- Zboží přišlo do týdne, krásně zabalené, i s osobním vzkazem. Holkám z Lotosu fandím, škoda že nebydlím blíž Slavkova:-)
Velmi rychlý a bezproblémový nákup.
- Velmi kvalitní produkty, přehledný moderní e shop, vstřícnost, rychle dodání, péče o zákaznice.