- Je to již 14 dní od objednání zboží a to stále nedorazilo
- I přes telefonickou domluvu, když jsem pánovi posílala číslo objednávky a že se mi ozve, kde je problém uběhl další týden a zboží nikde
Mohu jen doporučit....Vše skvělé
- Přírodní produkty, rychlé dodání, vše naprosto v pořádku, velmi doporučuji.
- Nej obchod na světě
- Už ve Slavkově nebude
- Skvěle produkty!
Rychlé doručení,šampon skvělý,barvu vyzkouším.
- Vždy rychlá a bezproblémová dodávka, navíc voňavá a s dárečkem Doporučuji všemi dvaceti.
rychle vyrizeni objednavky, prehledny eshop s kvalitnimi prdukty, darecek k nakupu vzdycky potesi ;)
- Rychle dodani, skvely pristup, necekane i krasny darek k nakupu. Dekuji.
- Balíček nádherně voní
- Krásně zabaleno s milým vzkazem
- Příjemný personál i prostředí
- Krásně zabaleno s osobním vzkazem, který velice potěšil. Určitě ráda nákup zopakuji a můžu jen doporučit tento obchod pro ostatní.
- Líbí se mi nabídka obchodu
- Krásné slevy, velký výběr, nádherně zabaleno, rychle doručeno. Plus vzoreček jako dárek.
Vstřícné a milé jednání, krásně a voňavě zabalený balíček. Skvělý sortiment. Objednávám už poněkolikáté.
Skvělé ceny, rychlé dodání, není co vytknout ;)
Srdcový obchůdek, nakupuji pravidelně :)
- Děkuji touto cestou holkám Lotoskám za milé překvapení, moc mě potěšilo :) Já Vám také přeji krásný, voňavý, barevný nový rok :) ž.
žádná
Velmi spolehlivý obchůdek.
Lotos Beauty patří mezi mé oblíbené e-shopy, kde moc ráda nakupuji. Baví mě jejich výběr produktů, rychlost doručení a moc milá komunikace s holkama z týmu, které sleduji i na instagramu. Dám za ně ruku do ohně. :)