- Profesionální přístup
Byl jsem na prodejně ohledně problému HDMI připojení k televizi z notebooku s tím, že mi nešel zvuk, bylo mi doporučeno ať zkusím aktualizovat ovladače grafické karty, během dne jsem to vyzkoušel a vše funguje jak má.
Oceňuji příjemný a profesionální přístup personálu a děkuji za pomoc.
Pavel Frejlach -
- Vstřícné vysvětlení informací o daném produktu a porounání podobných
v pořádku
Vše OK
- Chaos
Nemohu doporučit
Reakce obchodu LOSAN
Dobrý den, velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost, prosím můžete nám napsat v čem jste spatřil naše jednání, které jste označil jako chaos.
Děkuji za Váš čas.
David Weiss - Majitel společnosti. -
Skvělá cena a neuvěřitelná rychlost dodání.
Celková spokojenost. Rychlé vyřízení objednávky.
Sice jsem musel jim volat, ale na druhé straně byl příjemný pán se kterým se vše rychle vyřešilo.
Vše ok.
- Velký výběr zboží
- Dobré ceny
- Ochota poradit
rychlost,cena
na pobočce v Alejní již nakupuji od otevření pobočky
a vždy spokojenost
za posledních x let pod vedením Davida Weisse dokonce vstřícnost až nad rámec běžného obchodníka -
super rychlost a vstřícnost
super komunikace a ochota
- Jediný problém je, pokud zvolíte platbu předem (i kartou), to potom musite čekat i několik dní, než se informace o zaplacení dostane z účtárny na prodejnu a Vy si můžete konečně vyzvednout zboží, které už na prodejně dávno je.. Takže platba jedině při vyzvednutí.
Všechno v pořádku, rychlé dodání
Reakce obchodu LOSAN
děkuji za reakci, proces plateb prošetříme a popřípadě napravíme. U platby převodem většinou vidíme platbu připsanou do jednoho pracovní dne, u online platby do pár minut.
David Weiss - Vedoucí pobočky -
Všechno v pořádku, jako obvykle
Bezproblémový obchod.
- Výzva k vyzveduntí přišla hned druhý den
Obsluha byla milá, vše bylo vyřízeno během několika minut. Klávesnici bylo možné předem vyzkoušet.
dobrý eshop, prodavající na prodejně Ústí n/L vždy pokud zákazník potřebuje poskytnou dobrou radu, jak danou věc vyřešit.
- doporučili nám vhodnou tiskárnu, vysvětlili proč nám doporučují konkrétní znač