- respektují zákazníka
Rychlost,kvalita,vstřícnost a ochota.Spolehlivost.
- Rychlost, výborná komunikace, dovoz s výnosem domů.
Lednice byla dovezena, rozbalena, umístěna a to vše za asistence příjemných chlapů. Zatím funguje a věřím, že bude sloužit co nejdéle.
Doporučuji , obchod proběhl bez problémů v krátkém čase .
- Splněno co bylo slíbeno
- Rychlé jednání, možnost odvozu a likvidace starého přístroje
- Dokonalé zabalení výrobku vylučující jeho sebemenší poškození během dopravy.
Lednice je v provozu teprve tři dny, takže spolehlivost a kvalitu zatím hodnotit nemohu. Během chlazení je chod až překvapivě tichý. Při automatickém zapínání a zejména vypínání chlazení se ale z oblasti termostatu ozývá poměrně hlasité lupnutí. Nevím, jestli je to normální, nebo to signalizuje nějakou závadu. Můžete mi na to odpovědět?
- Omylem došel pouze jeden kus zboží místo dvou (filtr) objednaných. Po telefonické domluvě obchod bez váhání poslal druhý kus.
- Profesionalni jednani
Vše proběhlo v pořádku a dodání velice rychlé
- Obchod ponúka kvalitné výrobky, výborná komunikacia a rýchle dodanie
- komunikace
- rychlost
- Byl slíben odvoz starého spotřebiče, ale řidič tento požadavek neměl nahlášený. Takže starý spotřebič neodvezl.
- přehlednost, rychlost, spolehlivost - opakovaný nákup
- Svojím jednáním se zákazníkem nebudí moc důvěry.
Zboží jsem objednal v pondělí, v úterý jsem dostal zprávu že bylo předáno dopravci, ve čtvrtek jsem dostal dotazník spokojenosti, ale zboží nikde. Za chvilku po odpovědi jsem dostal zprávu, že mají problém ve skladu, ale zrovna to předávají dopravci. V pátek jsem lednici obdržel.
- doprava + záruka 5 let
- zboží bylo skladem
- obchod se velice aktivně a vstřícně postavil k úpravě otevírání dveří
- Podmínky dopravy komfort byly splněny jen částečně (termín doručení velké kombinované chladničky byl sice rychlý, ale bez možnosti se na něm domluvit).
Musím ocenit velice vstřícnou a aktivní reakci obchodu na nepřesné informace ze servisního střediska, kdy nabídl aktivní pomoc s úpravou zakoupeného zboží (přehození pantů svépomocí).
Objednávka proběhla rychle a i komunikace s obchodem byla bezproblémová. Jen tedy dopravce nevolal, ale rovnou poslal SMS o termínu doručení další den hned ráno. Naštěstí jsem s tím počítal a nemusel si zařizovat volno.
Potřeboval jsem akorát otočit otevírání, což je trochu trochu složitější, než je psánov v návodu, ale nakonec jsem to zvládl sám. Autorizovaný servis se mi volat nechtělo, otočení dveří za poplatek u tak drahého produktu nepovažuji úplně za košer, ale předpokládám, že je to tak u všech značek. Zvlášť, pokud vám to doručuje přepravní společnost. -
- Rychlé doručení, zboží v pořádku, řidič dopravce velmi vstřícný
- Ochotný a milý prepravca.
- Drzá, zrejme mladšia. pracovníčka na telefone.