Přihlásit se a přidat recenzi

• Vše v naprostém pořádku, paní majitelka měla zboží nachystané, vše jak má být!

• rychlé jednání, vyřízení objednávky

Velká spokojenost, zboží rychle doručené, hezky zabalené.

Reakce obchodu Lolites store

Děkujeme za milé hodnocení, za celý team Lolites.Store Vám přeji krásný nový rok a hodně zdraví.

Bětka Basconcillo - majitelka butiku

• krásné balení, osobní vzkaz, voňavá zásilka a krásné zboží

Reakce obchodu Lolites store

Milá Andreo, děkuji za krásné hodnocení. Jsem moc ráda, že jste spokojená. Těším se na Váš příští nákup. Přeji Vám hlavně hodně zdraví. Bětka Basconcillo - majitelka Lolites.Store

Kvalita, rychlost dodání - spokojenost

Reakce obchodu Lolites store

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení, kterého si velice Vážíme. Budeme se těšit na Váš další nákup.

Bětka Basconcillo - majitelka butiku/ e-shopu

• rychlost dodání, vstřícnost a ochota

Reakce obchodu Lolites store

Dobrý den Ivanko, děkujeme za kladné hodnocení, kterého si velice Vážíme. Budeme se těšit na Váš další nákup.

Bětka Basconcillo - majitelka butiku/ e-shopu

• 90 %

• Skladba sortimentu má hlavu a patu
    • Rozumné ceny

Reakce obchodu Lolites store

Dobrý den, děkuji za Vaše kladné hodnocení a za Váš nákup. Budeme se těšit na Váš další nákup.

Bětka Basconcillo - majitelka butiku a e - shopu Lolite.Store

• Rychlost
    • vstřícnost

Bezproblémové a rychlé jednání. 100% spokojenost

Reakce obchodu Lolites store

děkujeme za Vaše kladné hodnocení.

Bětka Basconcillo - majitelka Butiku

• přehledný eshop, rychlá reakce na dotazy, vstřícnost

Reakce obchodu Lolites store

Děkujeme za milé hodnocení, budeme se těšit na příští nákup. Krásný den. Bětka Basconcillo - majitelka obchodu

• 10 %

• e-shop uplne mimo.....

Absolutni tragedie.
    Na zbozi jsem cekal tak dlouhou dobu,ze jsem nakonec objednal jinde.
    Po mesici me prisel e-mail,ze chteji zaplatit postovne.
    Absurdni,uplne vytrzene z reality.
    Krajne nedoporucuji........

Reakce obchodu Lolites store

Dobrý den, Děkuji za Vaše hodnocení. Dovolte abych reagovala, Pokud jste měl jakýkoliv problém s objednávkou mohl jste nás v průběhu vyřízení kontaktovat nebo objednávku zrušit a nemuselo dojít jejímu odeslání. V kritickém stavu trvalo odeslání a zpracování objednávek delší dobu o čemž byl každý zákazník upozorněn v potvrzovacím emailu objednávky. Objednávku jste si přes to Vše nechal odeslat na dobírku, kterou jste nepřevzal a píšete nám záporné hodnocení - cituji - eshop úplně mimo? Snažíme se každému zákazníkovi vyjít vstříc, za zdržení jsme odesílali roušku zdarma, psali jsme informační emaily o zdržení Všech objednávek, proto si nemyslím, že Vaše hodnocení je Fér. S pozdravem. Bětka Basconcillo - majitelka butiku

zboží nedorazilo,rozhodně nedoporučuji....

Reakce obchodu Lolites store

Dobrý den, mohu Vás poprosit o číslo Vaší objednávky? Abych mohla celou záležitost prověřit a zjistit kde je problém a zajistit případnou kompenzaci?

Děkuji Bětka Basconcillo - majitelka butiku

• 100 %

Lolites store rozhodně doporučuji. Krásné věci za příjemné ceny. Velmi ochotná a znalá majitelka.

• 100 %

Lolites store, naprosto dokonalý obchod. Zboží 100% odpovídá fotografiím, příznivé ceny a hlavně kousky, které jsou originální! Milý a ochotný personal, který Vám vždy poradí s výběrem.

• 100 %

Kupoval jsem manželce kabelku- domluva, dodání, vše bez problémů.

• 100 %

S tímto kamenným obchodem mám velice pozitivní osobní zkušenosti. Skvělý přístup milé, ochotné a vstřícné paní majitelky. Vysoká kvalita výrobků.
    Za mě obrovská spokojenost. Do tohoto obchodu se budu vždy ráda vracet.
    Mohu pouze doporučit!
    Natálie

• 100 %

V kamennem obchode super vstricny a individualni pristup. Online ocenuji caste novinky s velice rychlou a flexibilni komunikaci. Za me TOP a doporucuji!

• 100 %

V kamenném obchodě i na instagramu velmi ráda nakupuji, milá paní majitelka, kvalitní zboží. Pokud není zboží skladem, vždy super domluva a včasné dodání. Mohu pouze doporučit. Veru

• Kvalita

• Individuální a milý přístup

V obchodě lolites.store moc ráda nakupuji, majitelka má k zákazníkům milý přístup a vždy ráda poradí. S dodáním nikdy nebyl problém a v případě výměny je obchod velice vstřícný. Bohužel v této nemilé situaci kolem nás se musí počítat s delší dobou doručení, obchod rozhodně doporučuji!

Pomala a problematicka distribuce. Zbozi jsem objednal pred 12 dny a dosud nedorazilo. Pokud mate trpevilost tak platte az na dobirku.

Zbozi vůbec nedorazilo