Jsem spokojena
Služby
Ceny -
- Super rychlost, vse bez problému, moc chválíme.
- Nenašli jsme.
všechno pečlivě zabalené, rychlá domluva a vyřízení objednávky
- Supr rychlé dodání i e-mailová komunikace k objednávce.
Všechno je super
Dobře zabalené, ale krabice od Lega byla natrzená a promáčklá.
- rychlost odbavení
- Velmi rychlé vyřízení objednávky, naprostá spokojenost, Lego které u nás v okolí nikde nebylo k sehnání, doporučuji.
- Rychlost dodání
Objednáno 19.12., dodáno 20.12. Navíc měli skladem Duplo, které už bylo jinde vyprodáno či za výrazně vyšší cenu. Super, děkuji.
dobrý obchod,vše proběhlo k mé plné spokojenosti
- Vše super.
- Nic.
- Rychlé vychystání a dodání zásilky
- Líbí se mi jeho webové stránky a nabízený sortiment.
- Miluji LEGO a Minecraft
- Neinformovanost
- Žádné kontaktování
Objednal jsem si stavebnici LEGO Minecrat zhruba před dvěma týdny, a první email který mi došel byl ten, z kterého jsem se proklikl sem k hodnocení obchodu. Jak mám potom obchod ohodnotit jinak, než tím že jsem s jeho službami nespokojen a jeho komunikací se zákazníky zarmoucen a rozhořčen. Tak jsem se těšil že si na Vánoce postavím své oblíbené LEGO, a ono nic. Jak jsem měl asi svůj nákup zaplatit, když mi ani nedošli údaje k platbě? Snad si stavebnici zkusím objednat ještě jednou, a tentokrát úspěšněji. Teprve až mi má stavebnice dojde, budu schopen své hodnocení upravit.
- Velmi rychlé dodání a kvalitní zboží
+ velmi rychlé dodání zboží
OK
- přehlednost stránek
- výborná komunikace
- rychlé dodání
Už nikdy více. U tohoto prodejce jsem objednávala prvně. Drahá hračka Lego (cca 1300) pouze vloženo do krabice bez jakékoli výztuhy a ochrany, takže i když otevíráno opatrně, byla obalová krabice Lega poničena špičkou nůžek, což radost z dárku velmi kazí. Nechala jsem si poslat z Mall lego za cca 350 a to bylo zabaleno v bublinkové folii a ze strany otevírání vložen bezpečnostní karton, aby se výrobek při otevírání doručovací krabice neponičil. To je ta správná péče o zákazníka. Takže opravdu jen proto, že neumí zboží zabalit nebudu objednávat nikdy více a ani doporučovat přátelům. Věřím, že je to každému jedno, ale pro mne velké zklamání, díky za to, že první za těch 6 let objednávání Lega pro tři děti.
Všechno bylo v pořádku.