- ochotu a komunikaci
Reakce obchodu Lodní krámy
Děkujeme, Vaše spokojenost nás těší.
Rolfok jsem mohl koupit v polsku levněji, ale chtěl jsem český podrobný návod. Jde o zvláštní typ rolfoku, kdy výtah kosatky nejde na stěžeň, ale přes kladku se vrací do bubnu.
Rolfok však přišel s polským návodem načmáraným nějakým dítětem. Stránka byla asi tak 1000 kopírovaná - nečitelná. Informace naprosto nedostatečné.
JDE O PORUŠENÍ ZÁKONA ČR.
Nesprávnou instalací rolfoku je možné přivodit na plachtnici katastrofu která může způsobit závažná zranění posádky a značné škody které přesáhnou mnohokrát cenu rolfoku.
Prodej takového zařízení bez podrobného českého návodu je velmi neprofesionální, zasloužil by si kontrolu ČOI !!!Reakce obchodu Lodní krámy
věříme, že Vaše nespokojenost nebyla až tak veliká, když během následujícího týdne jste provedl novou objednávku. V obou zásilkách byl přiložen český návod v první i originál polský stejně tak originály daňových dokladů. I tak věříme, že se situace dá řešit např. telefonicky a zjistit zda jen nedošlo k omylu (jsme také jen lidi) při balení, návod bychom odeslali e-mailem.
Přejeme Vám prima sezonu
lodnikramy.cz -
Spokojen bezva komunikace a vyřízení přes to že neměli mou původní objednávku kompletní ve svém zájmu mi zavolali a spolu jsme domluvili náhradní řešení poté následovalo zaslání zboží s kterým jsem spokojen doporučuji.
Reakce obchodu Lodní krámy
Děkujeme, velmi nás těší Vaše spokojenost.
Pěkné dny
lodnikramy.cz -
- Komunikace s klientem, hned volali že jedna položka není skladem a nabídli alternativu. Okamžitá expedice, zboží druhý den u mě.
Vše perfektní jak má být. Doporučuji tento obchod.
- nevím
spokojenost
Děkujeme.
Přejeme pěkné dny
lodnikramy.cz -
- Ne musíš někam chodit, nakupuji s domova.
Našel jsem v tomto obchodě co hledal. Docela kvalitní služby. Jsem s nákupem v tomto obchodě velmi spokojen. Doporučuji!
- telefonická podpora, ochota poradit, rychlost, zboží skladem, výborné ceny
vše v pořádku
- Rychlost a spolehlivost.
- Nemá
Ok.
- Z mého pohledu je hlavní a velkou výhodou komunikace. Je bezchybná a lidé v tomto obchodě rozumí specifickému zboží , které prodávají.
- Nemají
Vřele doporučuji. Poradí , poslouží a sliby dodrží. Jen více takových prodejců!!!