Vše perfektní
Obchod doporučuji, rychlé dodání a krásné vůně.
Kvalita, rychlost, spolehlivost!
Rychla objednavka, vyborne zabaleno a dodani pred svatky behem 2 dnu a naprosto v pohode.
Super rychlé dodání, jeden den zaplaceno, druhý den zboží doručeno
rychlé dodání
Luxusní produkty, rychlost dodání, navíc dárečky. Nakupuji opakovaně a budu i do budoucna. Mohu jenom doporučit.
- Nabízené zboží je výjimečné. Vysoce kvalitní produkty, krásné, jedinečné vůně! Exclusivní design. Rozsah nabídky, bleskurychlé dodání, dárky. Budu nakupovat opakovaně a rozhodně doporučuji!
- Exclusivní nabídka obchodu, vysoce kvalitní produkty, které jsou zároveň designovými skvosty. Bezvadná komunikace s obchodem, rychlé doručení, dárečky. Navíc je v nabídce možnost zakoupení vzorků v reprezantativním balení za velice přijatelnou cenu všech nebo téměř všech vůní, které tento výrobce nabízí. Dokonalý servis, krásné dárkové balení. V žádném případě nelituji výdajů, které se mohou zdát vyšší, ale je nutno zdůraznit, že se skutečně jedná o exclusivní produkty s puncem italského luxusu. Nadchla mě i videa (vlastně takové krátké snové filmy) k jednotlivým vůním, které dokonale dokáží vystihnout atmosféru vůně a mají svůj příběh. Objednávám další vůni.
Krásné voňavé produkty, bezvadná komunikace, brzké doručení, spousta dárečků v krabici. Nemohu nic vytknout, jen doporučit nakup!! Hezký den, Alice
- 100 % kvalita, vzorečky luxusních vůní
Velmi děkujeme :)
Velmi kvalitní sortiment, ochota a rychlá reakce. Určitě se budu vracet.
Reakce obchodu LocherberMilano
Velmi děkujeme za vaši recenzi :)
Perfektní poradenstvi, rychlá reakce.
Reakce obchodu LocherberMilano
Velmi děkujeme za vaše hodnocení :)
Nabízené zboží je opravdu výjimečné. Krásné, jedinečné vůně!
Velmi děkujeme :)
Opakovaná zkušenost, 100% spokojenost.
doporučuji spokojenost
Velmi děkujeme :)
- rychlost zpracování objednávky a doručení, ochota pracovníků, vstřícnost, nabídka kvalitního zboží
Jsem velmi překvapená, jak dobře a rychle fungují služby této společnosti. V pondělí jsem zboží zaplatila a v úterý bylo na naší poště!
Takže doporučuji a jsem velmi spokojená!Reakce obchodu LocherberMilano
Velmi děkujeme :)
Byla jsem velmi spokojená. Obchod velmi dobře komunikuje a pomáhá s výběrem zboží. Zakoupené vůně jsou mimořádné. S jistotou můžu říct, že zůstanu věrným zákazníkem.
velmi děkujeme za vaši recenzi :) -
Já i moje rodina jsme úplně a naprosto spokojeni s vůněmi, které jsme vybrali. Do každé místnosti jsme vybrali jiné vůně a jejich kombinace se nádherně doplňují. Momentálně máme byt provoněný jahodami, které krásně doplňují ostatní vůně.
Reakce obchodu LocherberMilano
děkujeme za Vaši recenzi, udělala nám radost.
Přejeme hezký den -
- Perfektní komunikace jak na chatu tak telefonicky
- Rychlost dodání, prakticky okamžitě
- Zajímavý a široký sortiment
určitě DOPORUČUJI
Reakce obchodu LocherberMilano
děkujeme za Vaši recenzi, udělala nám radost.
Přejeme hezký den,