- Velká vstřícnost k zákazníkovi
Vynikající a kvalitní potraviny , maximální spokojenost
Amazing product, as quality as expected. We will order again in the future. Highly recommended!
Dear Bianka,
Thank you so much for your amazing review! We're thrilled to hear that you were satisfied with the quality of our product and that it met your expectations. Your recommendation means the world to us, and we can't wait to serve you again in the future.
Looking forward to your next order! -
- Uzasna komunikacia predavajuceho
- Rychle dodanie z CR
- Na ziadne minus som neprisla
Ak si nie ste niecim isty, urcite napiste / zavolajte predavajucemu. Odpoved sa dostavi. Vsetko super zabalene a rychlo dodane. Bola som orekvapena, ze to trvalo takmer ako na SR.
Reakce obchodu Little Sicily
Děkujeme za vaši krásnou recenzi! Moc nás těší, že jste byla spokojená s naší komunikací, rychlostí dodání i balením. Velmi si vážíme, že jste ocenila naše služby až na Slovensko, a jsme rádi, že zásilka dorazila rychle, téměř jako u vás.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás obrátit – jsme tu vždy pro vás. Budeme se těšit na vaši další objednávku! -
Spokojenost s balením, dopravou.
Reakce obchodu Little Sicily
Děkujeme za vaši milou recenzi! Moc nás těší, že jste byli spokojeni s balením i dopravou. Pečlivost při přípravě objednávek je pro nás velmi důležitá. Budeme se těšit příště!
Vše skvělé
Reakce obchodu Little Sicily
Děkujeme za vaši recenzi! Moc si vážíme vašeho hodnocení a těší nás, že jste byli spokojeni. Budeme se těšit na vaši další návštěvu nebo objednávku!
- Vstřícnost
- Možné domluvit osobní doručení
Reakce obchodu Little Sicily
Děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste ocenili naši vstřícnost a možnost osobního doručení. Spokojenost našich zákazníků je pro nás prioritou, a proto se snažíme vždy najít nejlepší řešení. Budeme se těšit na vaši další objednávku!
- Spokojenost. Mily a vstricny personal.
Reakce obchodu Little Sicily
Děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Moc si vážíme Vaší spokojenosti a pochvaly našeho týmu. Těšíme se na Vaši další návštěvu! Ciao.
Naprosta spokojenost s kvalitou, obsluhou a komunikaci. Produkty lahodne a delikatesni.
Super je i delsi oteviraci doba a ochotny a mily personal.Reakce obchodu Little Sicily
Děkujeme Vám za tak krásnou recenzi! Velice si vážíme Vaší spokojenosti s kvalitou našich produktů, obsluhou i komunikací. Jsme moc rádi, že Vám chutnají naše delikatesy a že oceníte i naši delší otevírací dobu. Těšíme se na Vaši další návštěvu!
- Rychlé doručení, perfektně zabaleno a hlavně krásné kazety.... Skvělý dárek.
Reakce obchodu Little Sicily
Děkujeme za Vaši milou recenzi! Moc nás těší, že jste byla spokojená s rychlým doručením, balením i našimi dárkovými kazetami. Jsme rádi, že jako dárek udělaly radost. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
Vše naprosto fantastické! Profesionálně a velmi úhledně krájené i zabalené salámy špičkové italské kvality, další produkty pěkně srovnané v balíčku. Nákup v tomto eshopu všem vřele doporučuji!!!
Reakce obchodu Little Sicily
Děkujeme za Vaše úžasná slova! Moc nás těší, že jste spokojený s kvalitou našich produktů i balením. Pečlivost je pro nás klíčová, a proto nás Vaše pochvala opravdu zahřála u srdce. Děkujeme také za doporučení – vážíme si toho a těšíme se na Vaši další objednávku!
- Objednávala jsem poprvé a spokojenost
Reakce obchodu Little Sicily
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme moc rádi, že jste s první objednávkou spokojená. Těšíme se na Vaše další nákupy a přejeme Vám spoustu gurmánských zážitků!
Skvělá komunikace s obchodem, rychlá dodávka, kvalitní výrobky
Reakce obchodu Little Sicily
Moc nás těší, že jste spokojen/a s komunikací, rychlostí doručení i kvalitou našich produktů. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou. Těšíme se na Vaši další objednávku!
- Kvalitní výběr vín a surovin z Itálie
Nákup na místě je dražší než na eshopu
Reakce obchodu Little Sicily
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Moc nás těší, že oceňujete kvalitní výběr vín a surovin z Itálie. Co se týče rozdílu v cenách, na e-shopu často nabízíme speciální akce a výhodné ceny díky efektivnějšímu provozu. Věříme však, že i návštěva naší prodejny Vám přináší příjemný zážitek a možnost osobního výběru. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu či objednávku!
- velmi ochotný personál, pomohl s výběrem, rychlé dodání zboží
Reakce obchodu Little Sicily
Moc nás těší, že jste byla spokojená s ochotou našeho personálu a že jsme Vám mohli pomoci s výběrem. Rychlé dodání je pro nás samozřejmostí, aby se k Vám naše produkty dostaly co nejdříve. Těšíme se na Vaši další objednávku!
Komunikace, kvalita, rychlost doručování
Reakce obchodu Little Sicily
Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Moc si vážíme Vaší spokojenosti s naší komunikací, kvalitou produktů i rychlostí doručení.
- Kvalita , výběr
Vřele doporučuji, panettone byly dokonalé, a obchod nabízí vysokou kvalitu .
Reakce obchodu Little Sicily
Děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Jsme moc rádi, že Vám naše panettone chutnaly a že oceňujete kvalitu našich produktů. Těšíme se na Vaši další objednávku!
Výhoda nákupu z domova
Reakce obchodu Little Sicily
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že oceňujete výhody nákupu z domova. Snažíme se, aby celý proces byl co nejpohodlnější a příjemný. Těšíme se na Vaši další objednávku!
Kvalita, komunikace, rychlost
Reakce obchodu Little Sicily
Jsme moc rádi, že jste spokojen/a s kvalitou našich produktů, komunikací a rychlostí služeb. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Těšíme se na Vaši další objednávku!
- very easy to navigate on the website, great costumer service, smooth delivery
Reakce obchodu Little Sicily
Thank you for your wonderful review! We're so glad to hear that you found our website easy to navigate, and that you were happy with our customer service and smooth delivery. Your satisfaction means a lot to us! We look forward to serving you again soon!
- Komunikace
- Výběr
Reakce obchodu Little Sicily
Jsme rádi, že jste spokojen/a s naší komunikací, cenami i výběrem. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Těšíme se na Vaši další objednávku!