- odběrná místa
Píšou,ze je zboží skladem,do par dnu u vás a přitom vice jak 10dni nic!!!Navic neberou telefony,ani neodpovídají na maily!
- pokud není zboží na skladě, tak by se nemělo udávat, že jej obchod nabízí
- Vrátili bez problémů peníze zpět
- Nedodal ani jeden z šesti objednaných titulů, ač měly být skladem. Rušící email slušný, ale bez omluvy...
Kdybyste narazili na zboží, které mají skladem, tak asi bez problémů.
- špatná logistika, pravá není co dělá levá
- / potvrzení objednávky, pak avizování odeslání a pak zrušení z důvodů uvedených výš /
- Po 10 dnech od zaplacení zboží, obchod imformoval o tom, že jeho dodavatel už zboží nemá.
- Objednávka 30. 12. 2015, po telefonické (neúspěšně) a e-mailové urgenci první komunikace 15. 1., zboží dorazilo 22. 1. 2016.
- Telefonní kontakt uvedený na webových stránkách - funguje, ale nikdo nekomunikuje. Takže se nemůžete ani po více než 14 dnech ujistit, jestli vůbec vaši objednávku vyřídí.
První zkušenost s obchodem nedopadla nejlépe. Po objednani zboží mi mejlem nedošlo žádné potvrzeni. Po cca 10 dnech obchod objednávku zrušil,protože objednaný titul nebyl dostupný (při o objednávce uváděl 5ks). Po téhle jediné zkusenosti bych nakup spíše nedoporucoval.
- -
- Dlouhá doba mezi objednávkou a jejím odeslanim
- dobry vyber
- dodaci lhuta, trvalo to celou vecnost
Knihy byly objednany pred Vanoci a dorucene po polovine ledna.
- velký sortiment
- -
naprostá spokojenost
- nedodání zboží ve stanoveném termínu bez omluvy
neúnosně dlouhá doba dodání
zbytečně složitá realizace objednávky (vyplňování objednávkového formuláře)
svým způsobem ne právě seriózní a nehodnověrné jednání se zákazníkem -
- systém pro sledování objednávky je dosti pomalý(to že jsem si objednala se tam objevilo až po cca 5-ti dnech), špatně se v něm orientovalo a není příliš srozumitelný
zarazilo mne, že i když v eschopu bylo napsán, že zásilku pošloudo 2-3 dnů, trvalo to 14 dní :(
- Dobrý a zajímavý výběr knih.
- Dost titulů už je vyprodáno.
- peníze přijali, knihu neposlali
Knihy, které nabízejí skladem, ve skutečnosti nemají.
Peníze si nechají poslat na účet a po deseti dnech napíšou, že kniha je bohužel vyprodána
Obchod mi místo objednané knihy zaslal stejný titul ve slovenském jazyce. Na můj dotaz mi bylo sděleno, že pokud mají knihy stejný EAN kód, je to takto v pořádku a kdoví, jestli v češtině daná kniha ještě vůbec je. Po sepsání řádné reklamace se 30 dní nic nedělo a opětovně až na můj dotaz po jejím uplynutí jsem dostala informaci, že kniha v čj vůbec není a jestli chci, mohu ji tedy vrátit...Takže tři týdny po Vánocích mohu obdarované dárek odebrat a asi sdělit, ať s náhradou nepočítá.
- - absolutně nic!
- - nekomunikují (neodpovídají na maily, nic)
- - objednané zboží Vám prostě nepošlou, absolutní ignor
- - naprosto šílený (ne)přístup
Na internetu kupuji mnoho let, většinou z ověřených obchodů, nicméně sem tam udělám výjimku, jako například tady. Ale zboží si objednáte dva týdny zpět, přijde Vám automatické potvrzení přijetí Vaší objednávky.. a tím to skončí. Můžete jim psát maily, volat, nic!
Tento "obchod" je jen vtip, nikdy jsem se s ničím podobným nesetkal. Zásadně neoporučuji! -
- Objednávkový formulář.
- široký výběr, dobrá cena
široký výběr, dobrá cena