- - na webu inzerují jiné zboží, než je poté k dispozici
- - dlouhá lhůta odeslání - týden po obdržení platby
- - špatná komunikace
- - na můj dotaz mi odpověděli, že zboží již odeslali, ale zboží odeslali až následující den odpoledne
- nedoporučuji, jsou obchody s rychlejší expedicí a mnohem lepší komunikací
Reakce obchodu lirashop.cz
Hned na úvod se jistě chceme omluvit za jinou než stoprocentní spokojenost. Dřívější termín expedice bohužel nebyl možný, jelikož se jednalo o vyskladněné zboží.
Příště snad vše napravíme k Vaší spokojenosti. -
Mnou požadované zboží měli a cena byla přijatelná. Problém je v tom, že potvrzení objednávky mi přišlo až do několika dnů s tím, že poslání bude znovu trvat dalších několik dní.
Zakoupil jsem tedy stejnou věc na jiném obchodě a do druhého dne mi zboží došlo.
Nedoporučuji!Reakce obchodu lirashop.cz
Dobrý den pane Nováčku,
omlouváme se Vám za jakékoliv komplikace s Vaší objednávkou. Celou situaci jsme prověřili a dle našeho systému hned druhý den po vytvoření objednávky, jste byl kontaktován o termínu expedice a v ten samý den Vaše objednávka byla na Vaši žádost stornována. Tudíž opravdu netušíme, kde je v tomto ohledu problém.
I přesto se ještě jednou omlouváme -
- levné
- koupila jsem si skate a jsem velice nejpokojená špatná kolěčka zahýbá pořád jenom do leva
špatný
Zdravíme janíčko,
hned na úvod se chceme omluvit za jinou než maximální spokojenost.
Pokud byl s výrobkem nějaký problém, měla jste nás ihned kontaktovat a takovouto nepříjemnost bychom obratem vyřešili. Bohužel jsme o tomto problému nevěděli, tudíž jsme jej ani nemohli napravit.
Ozvěte se nám a vše vyřešíme k Vaší spokojenosti. -
Zboží(waveboard)přišlo poškozené pod obalem, takže se nemohlo poškodit cestou, naštěstí v místě kde se stojí, takže poškození po pár použití nebude poznat, ale kdyby to měl být dárek, tak je to trapné. Krom toho abych na zboží, které inzerují "skladem" musel čekat víc než týden mi přijde dlouhé.
Reakce obchodu lirashop.cz
Velká omluva pokud nedošlo k Vaší 100% spokojenosti!
Zboží se vždy před odesláním snažíme kontrolovat, zřejmě na naší straně došlo k nepozornosti. O tomto jste nás měl ihned kontaktovat a obratem bychom zaslali zboží nové. -
- Netuším
- Zboží měli vystavené skladem, i když ho neměli. Po týdnu čekání se mi ozvali s tím, že ho na skladu již nemají a nabídli mi jiný výrobek, který jsem odmítl.
Reakce obchodu lirashop.cz
Hned z kraje se za takovouto nepříjemnost z naší strany omlouváme! Bohužel při naskladňování vyskladněného zboží nám tento produkt nebyl výrobcem doručen, z tohoto důvodu došlo k takto nemilé situaci.
Ještě jednou velká omluva.
Snad příště se nějaká + najdou. -
- Zboží jsem si objednala v pondělí, ještě ten den zaplatila, ale zboží dorazilo až následující týden ve středu. I sebemenší obchodník dokáže poslat zboží do 3 dnů. Balení zboží má taky velké slabiny.
Hezký den Niko,
velice se omlouváme za delší dodací dobu,
Zboží odesíláme až po připsání peněz na náš účet.
Vaše zboží bylo zabaleno v originálním obalu přímo od výrobce a přetažené strečovou fólií.
Ještě jednou se omlouváme.
Mějte se hezky -
- Nízké ceny
- Je špatné, že jako dodavatel a distributor značek diversa, sera a jiné nedodržuje se svými dalšími internetovými obchody cenovou politiku. Má další 4 internetové obchody na jiné osoby, kde figuruje stejná paní sekretářka a ničí tím cenovou politiku pro ostatní hráče na trhu.
Jde o pobočku velkoskladu na akvaristickou techniku. Zboží jsem objednával přes Ráj-akvaristiky.cz jako velkoobchodník. Co mě nejvíce vytáčí, je fakt, že tento obchodník sice nabízí dalším internetovým obchodům svůj sortiment, ovšem aby měli obchodníci vůbec šanci uspět s několika eshopy tohoto Velkoskladu museli by zboží sami dotovat. defacto se nákupní cenou s daní nepřiblížím ani na prodejní ceny některých internetových eshopů tohoto dodavatele. Takže jinak samozřejmě vše OK, jen ty ceny... 90% zákazníků mi pošle odkaz na nižší cenovou nabídku právě na jeden z jejich eshopů...
- žádne
- to že existují... měli by je zrušit..
Hrůza..
Zdravím Wlko,
omlouváme se, ale objednávku jste vytvořil 14.2. v pátek Ještě ten den jsme ji potvrdili a expedována byla ve středu 19.2. O všem jste byl informován, tudíž nevíme, v čem vidíte problém a proč píšete takové hodnocení.
Pokud chcete objednávku zrušit, stačí nám napsat e-mail nebo zavolat.
Mějte se hezky! -
- Obchod nedal vedet, kdy zbozi prijde, ac jsem vyslovne do objednavky uvedl, ze zbozi potrebuji do patky (objednano v utery vecer). Po dvou dnech, kdy se nic nedelo, jsem tam zavolal a rekli mi, ze zbozi odeslou az v pondeli. Objednavku jsem proto zrusil. Cekat na zbozi tyden je v dnesni dobe pres e-shop masakr, cekal bych dodani do 1-2 prac. dnu.
Zdravíme Majki,
děkujeme za recenzi. Objednávky se snažíme vyřídit co nejdříve a řešíme je postupně jak přicházejí. Zboží odesíláme do 3 -5ti pracovních dnů od potvrzení objednávky.
Přejeme hezký den' -
- žádné výhody
- na dnešní dobu hrozně dlouhá dodávka - zboží objednané v sobotu (bylo nebo aspoň tvrdili že je skladem) odesílali 5tý pracovní den (tedy v pátek)
pokud vám nevadí čekat týden, jděte klidně do toho
Zdravíme,
omlouváme se za delší dodací lhůtu, vše se snažíme řešit obratem.
Dle našich obchodních podmínek je dodací lhůta 3 - 5 pracovních dnů.
Snad Vás to neodradilo a nakoupíte u nás i příště.
Mějte hezký den! -
- - Přehledný web
- - zboží dorazí velmi brzy se všemi inzerovanými věcmi
- -Reklamační řád je pro zákazníka velmi složitý s nejistým výsledkem -> pokud se reklamace neuzná, platí člověk 200 kc jen za dopravu, a to nemluvím o balení zboží a čekání na poště...
- Pokud se vám zboží líbí a chcete ho hned tak v tomto ohledu bez výhrad. Pokud však se zbožím něco je, reklamace je složitá bez jistoty, že vám bude vyhověno.
- Ještě jsem se nerozhodl jestli obchod doporučit nebo ne, ale pokud bude mojí reklamaci vyhověno, tak v zásadě nemám co vytknout.Reakce obchodu lirashop.cz
Hezký den Pavle,
děkujeme za recenzi. Toto je klasický postup reklamace. Zboží musí být doručeno na naši adresu a teprve u nás se na zboží podívají z reklamačního oddělení. Zákazník odešle zboží na svoje náklady, ale ty mu jsou po uznání reklamace proplaceny..
Pokud jste měl nějaké nejasnosti týkající se postupu při reklamaci, stačilo nás kontaktovat na našem e-mailu [email protected]
Mějte se hezky! -
- žádné
- Všechny nic tam nekupovat!
Nekupovat obraťte se jinam.
- délka dodací lhůty
i přes to,že objednávka byla provedena těsně před vánočními svátky se mi zdá dodací lhůta dlouhá,peníze jsem poslala předem na účet firmy,odkaz pro zjištění stavu objednávky nefunguje,takže vlastně nevím jestli mi zboží už je posláno a nebo jestli vůbec příjde
Hezký den bouřlivko,
před vánočními svátky byla spousta objednávek, pokud peníze pošlete předem na účet - musíme počkat, jakmile platba přijde na účet. Pokud je zboží na dobírku, odesíláme zboží obvykle do 3 pracovních dnů. Odesíláme vždy informační maily - potvrzení objednávky, expedice.
Za zjištění stavu objednávky se omlouváme, ale není v naší moci to ovlivnit.
Mezi svátky jsme měli dovolenou, proto bylo zboží odesláno v pondělí 6.1.2014
Děkujeme -
- Nekomunikace
Zbozi bylo po tydnu objednani nedoruceno. Po urgenci mi bylo sdeleno, ze ho nemaji. Nekomunikace ze strany obchodu je velmi nevhodna reklama.
Hezký den Apolenko,
velice se omlouváme, ale u tohoto zboží došlo k vyskladnění.
Opět v nabídce by se mělo objevit v březnu 2014.
Ještě jednou se omlouváme za vzniklé nepříjemnosti. -
Jsem zklamaná zboží bylo bez českého navodu i když jsem obchod kontaktovala a žádala česky navod nereagovali
Hezký den Renáto,
omlouváme se, ale u tohoto výrobku český návod opravdu chybí. U některých výrobků je možné najít manual na internetu.
Omlouváme se za vzniklé potíže. -
- Nefunkční objednávkový systém - v objednávce byla pouze cena za dopravu. Cena za zboží vypadla a po e-mailovém dotazu mi bylo velmi stručně napsáno, kolik bude zásilka celkově stát (to jsem věděla sama). Stačila by obyčejná věta typu "Omlouváme se Vám, v objednávkovém systému došlo k programové chybě. Cena Vaší zásilky je ..." Nebyl přiložen český návod.
Na zboží měli dobrou cenu, ale dražší zboží raději objednávám ve větších e-shopech, které poskytují větší komfort a stabilitu.
- ne dodava manual v českem jazyce
Zdravíme,
manual v českém jazyce opravdu u některých výrobků chybí, za což se omlouváme. Stačí se ozvat a my jej obratem pošleme na Váš mail. U některých výrobků je možné najít manual na internetu.
Za delší dodací lhůtu se omlouváme, ale u jednoho výrobku došlo k vyskladnění.
Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný den -
Ze 2 objednaných kusů přišel jeden a platila jsem oba. Druhý jsem musela telefonicky urgovat. Celou dobu jsem měla strach že jsem přišla o peníze.Toto byl můj první nákup přes internet (a to jen proto, že mám zlomenou nohu) a poslední. Nestojí to za ty nervy.
Hezký den,
velice se omlouváme za tuto vzniklou nepříjemnost. Nemělo by se to stávat, ale skladníci jsou také jen lidé. Snažíme se udělat vše k Vaší spokojenosti.
Děkujeme a přejeme brzké uzdravení! -
asi dobrý, až na to, že objednávku jsem provedl na raj-akvaristiky.cz :) název lirashop.cz slyším poprvé a nikdy jsem tam nic nekoupil... majitelé mají zřejmě více obchodů s různými názvy a špatné napojení na heureka.cz ...
- žádné
nenakupovat
Vážený zákazníku,
chápeme Vaše rozhořčení a omlouváme se. Ve vašem případě se jednalo se o cyklotrenažér. Objednávka byla zadána 19.11. večer, a 20.11. ráno byla z naší strany s omluvou stornována z důvodu, že náš dodavatel jej již nedodává, a nás o tomto neinformoval.
Snažíme se takovýmto situacím vyhýbat a je to velmi ojedinělé, nicméně stát se to může. Reagovali jsme však obratem.
Ještě jednou přijměte naši omluvu.
Přejeme příjemný den