Dobrá komunikace a spolehlivost.
- Skvělá komunikace.
Skvělý eshop
Objednávka je vyřízena vždy velmi rychle a spolehlivě za dva dny. Mohu jen doporučit.
- Pravidelně zde nakupuji a jsem naprosto spokojená od objednávky až po doručení zboží, vše běží rychle bez jakéhokoliv problému.
Velice oceňuji individuální přístup, příjemné jednání a vstřícný přístup k zákazníkům, určitě jsou zajímavé i možnosti slev a výhod pro stálé zákazníky
- Rychlé dodání.
Rychlé dodání zboží a velice vstřícný přístup paní majitelky.
- Rychlé doručení, výborná komunikace s obchodem
Miluji jejich přírodní přípravky, kupuji je pravidelně. Všem doporučuji
- Kvalitní produkty v nabídce obchodu. Rychlost, vysoká odbornost a profesionalita, maximální ochota pomoci a vstřícnost pí. Petry Doubkové. To se dnes už jen tak nevidí !!! Ze srdce moc děkuji.
ŹÁDNÁ
- Velka vyhoda je, ze dostanete odbornou radu ohledne uzivani produktu a na co ten ktery pouzit. Pani ma velke znalosti ohledne fungovani organismu a tela vubec a dovede poradit , doporucit a zkombinovat.
- Vyrobky jsou kvalitni, prirodni a opravdu funguji
- Doruceni je velmi rychle a komunikace vyborna
Skvely obchod, produkty, rychle dodani, odborna rada.
Urcite doporucuji -
Naprostá spokojenost a ochota komunikovat.Paní mi ještě upřesnila dávkování vybraného produktu a jeho další vlastnosti.Bylo to milé a doporučuji.Dekuji.
- Od prvního objednání vše funguje bezchybně
- Rychle vyřízení
Super jednání, kvalitní doplňky.
S přípravky jsem velice spokojená. Velice mě potěšil email od Petry, kde podrobně popsala dávkování a další důležité informace o produktu. Je vidět, že jí jde o správné užívání a výsledky. Balíček dorazil opravdu rychle, Děkuji moc a určitě se na Vás ještě obrátím.
- Dodání do druhého dne!
Pokud máte nějaký problém, stačí paní napsat a vřele doporučí vhodný produkt a užívání. Mám tento obchod moc ráda!
- Super produkty
Úžasný obchod se skvělými produkty.
Kvalitní zboží, rychlé doručení. S obchodem jsem velice spokojen
- Okamžité doručení po vystavení objednávky
- Rychlost,ochota,profesionalita
- Není mi známa
Zájem o klienta
- Jsem s obchodem velmi spokojen
Výrobky jsou kvalitní, mají dobré složení.
Paní Petra je velmi příjemná a dobře poradí. Velmi ji chválím