Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Výběr zboží
- Výroba v ČR
- Krásné látky
Kojící polštář je nádherný. Jsem velice ráda, že jsem zvolila výplň z husího peří! Hned se mi spí lépe :) a super, že lze využít i na kojení a jako mantinel do postýlky.
- Kvalitní peřinka
- moc se mi líbí nabídka zboží, stejné motivy na více produktů.
- kvalita zboží.
- rychlost dodání.
- komunikace naprosto bezproblémová.
Rychlost dodání
Komunikace s obchodem -
- kvalita
Krásné výrobky, krásné vzory. Rychlé vyřízení.
V obchodě jsem nakoupila již několikrát s jejich službami jsem spokojená.
přehledný web, milý přístup, skvělá komunikace, je vidět že vás ta práce baví a dělá ji srdcem :-)
Žádná komunikace, zboží stále nikde, i když už je týden zaplacené.
Reakce obchodu Lily is sailing
v emailové komunikaci jsme se domlouvali, že objednaný produkt se vyprodal, ale že se hned dává k našití a pokud spěcháte, tak vaši objednávku rozdělíme, část zašleme ze skladu a došívaný produkt zašleme rovnou od švadlenek . Napsala jste nám, že v pořádku, že stačí do konce týdne, když balíček přijde v jednom balíku. Tak jsme to tak udělali. Tým Lily is sailing -
- vše krásně ušito
- ušili mi i jiné kombinace na přání
- ač to nikde na webu neuvádí, prošívané velvetové deky nesedí odstínem ke stejně barevnému velvetu bez prošití
- fotky potisknutých látek na jejich webu barevně neodpovídají se skutečností
- po obdržení objednávky a zjištění těchto věcí jsem kontaktovala obchod a nebyli ochotní se mnou věc řešit, už se více neozvali
Značka se navenek prezentuje lépe, než jaká byla moje zkušenost. Obdržela jsem jiný barevný odstín dek než jsem dle jejich webu očekávala, a proto jsem je pak kontaktovala. Jejich nekomunikace mě pak zklamala obzvlášť když při jejich cenách neděláte nákup za pár šprdlíků… Feedback od zákazníka by slušný obchod zajímat měl.
Reakce obchodu Lily is sailing
velmi nás mrzí, že nejste spokojená, zboží jsme vám našili, jak jste si přála, i když to byla jiná kombinace, než nabízíme. Zbylé zboží jste si vybrala z výprodeje. Poté, co jste nám napsala email, hned jsme vám volali. Kontaktovali jsme vás 2 x po telefonu, kdy jste jednou byla v MHD a podruhé měla obsazeno, poté jste se neozvala, tak jsme měli pocit, že již nechcete rešit. Na rozdílnou barevnost reklamace nemáme. Rádi pro vás uděláme maximum, můžete nás kontaktovat přes instagram, facebook, telefon nebo email. Věříme, že se dá vždy všechno vyřešit, případně můžete zboží vrátit. Děkujeme tým Lily is sailing -
- Výborná komunikace
- Rychlé odeslání
Velmi dobra kvalita zbozi, rozhodne odpovida cene. 100% spokojenost
Nechala jsem si ušít povlečení v jiných rozměrech než běžně prodáváte, jsem moc ráda, že tuto možnost nabízíte :-) myslím, že je to velké plus a ocení to dost lidí, kterým se líbí vaše motivy a materiály. Plus dárečky navíc mi vykouzlily úsměv na tváři, nečekala jsem to. Ve vašem oboru je velká konkurence, ceny jsou pro spoustu lidí vysoké, ale já jsem byla spokojená.
Povlak na péřovou zavinovačku je z kvalitních a příjemných materiálů, kvalitně ušito a moc krásný vzor. Přesně jako na obrázku na stránkách. Mušelínová osuška také moc příjemný materiál a krásná barva. Doporučuji. Určitě to není poslední nákup :)
- Kvalitní a krásné věci
- Kvalita, ochotní, milí a příjemní
+ komunikace
+ rychlé dodání
+ materiál -
Objednala jsem si dečku. I přes to že to bylo na posledni chvíli pred Vánoci do dvou dnů jsem ji měla. Skvělý psobní přístup a milé jednání. Dečka krásná a příjemný material. Doporučuji. :)
- Vše v pořádku, objednala jsem péřovou zavinovačku a je skvělá.