• Dečka sice krásná a kvalitní, ale že byla dost drahá, mohla být zabalená lépe...

Naprostá opakovaná spokojenost

Skvělé, rychle odesláno a plenky úžasně a hebké a rychle schnou, ilustrace jsou nádherné a těší mě každý den:-)

Poslali objednávku s jinými rozměry než jsme objednávali.

Dobrý den Michaelo,

prošli jsme veškeré emaily a naše komunikační kanály a nemáme od vás žádnou reklamaci/zprávu na dodanou objednávku. Moc nás mrzí, zda nejste spokojena. Zkontrolovali jsme vaši objednávku a opravdu vám bylo odesláno, co jste si objednala. Budeme rádi, když se nám ozvete, rádi pro vás uděláme maximum.

S přátelským pozdravem Lily is sailing

• Rychlá a milá komunikace a servis

Vše je šité s láskou a opravdu skvely materiál. Naše maminka milují všechny vaše výrobky.

Krásné kvalitně zpracované zboží.
    Zboží odpovídá popisu a fotografiím na eshopu.
    Příjemná komunikace.
    Rychlé dodání balíku (s ohledem na dostupnost látek).

• Krásné kvalitní výrobky
    • Komunikace obchodu
    • Rychlost dodání
    • Cena za přepravu

Produkty jsou krásné, jen bych při objednávce za více než 5.000 ocenila dopravu zdarma. Kvalita zpracování je ale na jedničku.

Reakce obchodu Lily is sailing

děkujeme za vaše hodnocení a jsme rádi, že jste s výrobky spokojena. To nám dělá vždy největší radost. Pokud máme slevu 20 % - jako u vaší objednávky, bohužel už si nemůžeme dovolit dávat dopravu zdarma.

Lily is sailing

krasne a kvalitni zbozi

Milá a rychlá komunikace.
    Oceňuji rady ohledně údržby v e-mailu.
    Přehledný e-shop.
    Zboží odpovídá popisu a fotografiím na e-shopu.

• vše v pořádku a dle představ
    • Domluva
    • Nic

Nákup proběhl bez problémů
    Kvalitní zboží

Ráda zde nakupuji. Mají krásné vzory a vždy mi vyjdou vstříc a ušijí povlak na míru. Za mě spokojenost a obchod doporučuji !!!

Zboží bylo doručeno za 11 dnů, velká krabice s hnízdem byla nedostatečně zalepena, lepící páska byla úzká, nebyla do kříže a odlepila se. Krabice přišla rozlepená, přelepena páskou PPL. Divím se, že v tom vůbec zboží došlo. Dotazník na spokojenost přišel před tím, než byla zásilka předána dopravci.

Reakce obchodu Lily is sailing

velmi nás mrzí, že krabice byla cestou poškozena. Je to i dobrá informace pro nás, abychom mohli tuto situaci řešit s dopravcem. Balíček přelepujeme do kříže, muselo tedy při přepravě dojít i ke stržení této naší pásky a poté byla v PPL nahrazena jejich páskou. Jako zákazník máte možnost zásilku nepřijmout, pokud je viditelné, že došlo k poškození krabice. Jsme rádi, že naše výrobky poškozeny nebyly a že výtka se týká poškozené krabice dopravou. Jelikož je vánoční čas, naše doba dodání se u vašeho balíčku prodloužila od zaplacení k předání dopravci na 6 dnů, za což se omlouváme. Dotazník odesílá portál Heuréky a ne my. Děkujeme tým Lily is sailing

• Velká nabídka krásných vzorů.

Nakoupila jsem již potřetí. Mají krásné vzory na kvalitním materiálu. Vyjdou vstříc pokud potřebujete jiný rozměr. My doporučujeme :-)

Doporucuji

• Rychle doručení
    • pěkný produkt
    • hezká cena

• Krásne zpracování i materiál a široký výběr.

• Ta latka je neuveritelne krasna, svy rovne, strih super ❤️

Vše naprosto perfektní.

Úžasná perinka pre bábätko , čakám dvojičky, zatiaľ som objednala na skúšku 1ks , ale objednam ešte pre dievcatko , pretože to je luxus ❤️

Velmi rychlé dodání. Myslela jsem, že budu čekat nějakou dobu, ale zboží mi přišlo snad do dvou dnů.