Velký výběr zboží, dobrá cena, rychlé dodání.
- vše ok
Dobrý den Miroslave,
- rychlost, přehlednost, nabídka
- spolehlivý obchod
Dobrý den Jiří,
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost a jsme rádi, když je celý proces od objednání, až po užívání zboží bez komplikací.
Jakub Brávek - Lihneme.cz -
Velmi rychlé vyřízení objednávky široký sortiment nabízeného zboží pro chovatele velká spokojenost
- Pěkný přehled a rychlost vyřízení.
Dobrý den Ivet,
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením. Rychlost je dána tím, že veškeré nabízené zboží máme skladem a odesíláme prakticky obratem.
Jakub Brávek - Lihneme.cz -
- Přehledný a jednoduchý obchod.
Nakupuji často a vždy spokojenost.
Dobrý den Pavle,
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, těší nás, když je zákazník s našimi službami spokojen. Rychlost dodání je dána tím, že většinu nabízeného zboží máme skladem a expedujeme prakticky obratem.
Jakub Brávek - Lihneme.cz -
Dobrá zkušenost, nakupuji zde opakovaně. Jediná reklamace, kterou jsem uplatnil, byla vyřízena velmi rychle.
super
Dobrý den Josefe,
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, jsme rádi, když je zákazník s našimi službami spokojen.
Jakub Brávek - Lihneme.cz -
Dobrá kvalita a rychlé dodání .
- Rychlé jednání a doručení
Reakce obchodu Lihneme.cz
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Právě rychlost dodání, kvalitní zboží, poradenství a nízká cena jsou základní pilíře našeho e-shopu a jsme rádi, když je zákazník ocení.
Jakub Brávek - Lihneme.cz -
Vše proběhlo v naprostém pořádku, domluva po telefonu výborná i poradenství, velká ochota že strany obchodu poradit.
Doporučuji ve všech ohledech. -
Rychlé jednání, bez problémů.
Dobrý den Miroslave,
Jakub Brávek - Lihneme.cz -
- Obchod se zachoval velmi slušně, upozornil, že bych zboží nedostala (pro mne včas), a tak jsem se poohlédla jinde, kde to zboží mají.
Velmi rychle dodání
Dobrý den Romano,
Jakub Brávek - Lihneme.cz -
Zboží vždy dorazilo v pořádku a je i rychlé dodání
Dobrý den,zboží mi došlo v pořádku a jsem velice spokojená,již je domeček na zahrádce a sít natažená :)
Dobrý den Dano,
- Rychlost doručení