• výborné medy
    • je to taková dobrota, že nevíte kdy přestat

Fandím takovýmto lidem, kteří pro nás oststní jsou ochotni vyrábět takové dobroty.V tomto případě o to víc,jelikož pan včelař má početnou rodinku, dokáže vše skloubit tak,aby byla spokojenost na obou stranách.

• Rychlé jednání
    • Moc dobré medy
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

Rychlé odeslání a všechny lahve poctivě zabaleny, všechno super:)

• Perfektně zabalené, výborná chuť a kvalita, rychlé dodání

• POZOR,POZOR tento obchodník začíná velice konkurovat svou kvalitou služeb paní Kyjonkové. Bacha na něj - samozřejmě myšleno pozitivně. Upozorňuji na to aby to nezneužili trolové k negativní propagandě :o)

• medy i likéry jsou opravdu výborné
    • nesrovnatelné s medy v supermarketech
    • zboží mi bylo doručeno velmi rychle
    • perfektní komunikace s obchodem

Pokud chce někdo ochutnat skutečně přírodní medové produkty a chuťově exkluzivní, tak doporučuji. Už nebudu kupovat jinde.

Pan Lhotský vyřídil rychle, jeho výrobky doporučuji.

• Velmi krásně zabalené,rychlost,kvalita,chuť medu, já jedl med jednou za rok,ale tento med jím denně...

• Žihadlo je velice chutné

• Kvalitní výrobky, rychlost dodání.
    • Nic.

Kvalitní a chutné výrobky.

• Služba je v porovnání s Českou poštou velice spolehlivá. Česká pošta má tisíce zaměstnanců a stejně pokud se balík neztratí, doručí ho pozdě. U včelaře objednáte a do dvou dnů kozumujete. Ta Wo co gou?

Jsem naprosto spokojený, jak se zbožím tak s komunikací i odbornou radou.

• Jedním dechem SUPER. Rychlost dodání, kvalita, dobrá cena pouze pro fajnšmekry, kteří ví co chtějí. Neznalý se to nikdy nedoví, bohužel k jejich škodě.