• Rychlé dodání zboží

• rychlost vyřízení

Super zboží, objevila jsem FB a konečně mám originální dárek :))

Přehledné informace, kvalitní zboží.

Přístup byl skvělý. Moje obednavka byla zabalená a na ceste opravdu rychle! Zabalené vše bylo opravdu perfektně a pusobilo to moc hezky.

• Kvalitní produkty
    • Velmi pěkně zabaleno
    • Osobní přístup
    • Žádné

• rychlé dodání, příznivé ceny, krásné balení
    • nic

Opravdu obchod, který mě velice potěšil. Objednávka byla rychle odeslána, nemusela jsem utratit tisíce, aby mi zboží pěkně zabalili a to mě v dnešní době příjemně překvapilo. Obchod vřele doporučuji ostatním a určitě v budoucnu znovu nakoupím.

• Komunikace, ceny, široká nabédka zboží.

Doporučuju obchod.

• Cena
    • Kvalita

• Skvěle a hezky zabaleno

• přehlednost e-shopu
    • bezproblémová komunikace s personálem

Tento obchod mohu doporučit. Zpracování objednávky a její expedice proběhly hladce bez jediného problému. Výrobek je navíc velmi kvalitní.

• Rychlé vyřízení objednávky

Originální a velmi kvalitní sortiment. Zboží bylo připraveno v dárkové krabičce. Příjemná komunikace.

Zajímavý sortiment, perfektní prezentace, přehledný systém zajištění internetového nákupu, rychlá zpětná komunikace obchodu, bezproblémová dodávka. Co dodat - naprostá spokojenost. Hodně štěstí a další spokojené zákazníky.

• 100 %

• ideální šíře a originalita sortimentu, dárkové balení zdarma
    • žádné reference na produkty

Na e-shop jsem narazila náhodou, když jsem hledala originální dárek pro partnera, sortiment mě zaujal a jeho šíře byla tak akorát, takže jsem mohla snadno a rychle vybrat. Jde asi o nový obchod, nenašla jsem žádné reference, ale vše proběhlo v pořádku, a příjemně mě překvapilo stylové dárkové balení zdarma, v němž kosmetika dorazila. Můžu doporučit.

• 100 %

• Rychlá komunikace
    • Příjemné vystupování
    • Výborný výběr z nabízeného sortimentu
    • Přehledný e-shop

Celkově si nemám nač stěžovat. Balíček dorazil hezky zabalený a moc to potěšilo :-).
    Hlavně jsem tím získal slevu na další nákup, tak to hodně potěší. Určitě doporučuji.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.