• Vstřícný přístup a maximální ochota pomoct.

• Vše bylo dodáno velmi rychle. Super

Velmi dobrá komunikace s obchodem, dobrá cena.

Měli praktické balení Pilonet Middle zelené 10m, jinde nabízeli poze 25m, takže OK. Klobouček sloupkový PVC 43 mm, jinde měli jen 38 a 48mm. Škoda, že neměli zelený napínací drát, mohlo to být ideální. Takže rozhodně doporučuji.

• Celkem rychlé jednání

Bylo dodáno jiné zboží, než bylo objednáno.

Reakce obchodu Levnyplot.cz

Dobrý den, může se opravdu stát, že pracovníci skladu při vyskladňování velkého počtu objednávek zamění zboží. V tomto případě je možné okamžitě reklamovat. Zboží Vám bude následně expedováno správně s nastavením zpětného odběru pro chybně dodané. Využijte proto tuto možnost, zároveň přijměte omluvu za tuto komplikaci.

• rychlé a kvalitní služby
    • vybrání a objednání v klidu doma

zboží není
    reklama stále běží ...

Problematické počasí nám dělalo starosti s dodávkou až na zahradu mimo obec. A tím k určení místa dodávky. Vše se vyřídilo. Mnohokrát děkuji

Je to má 3 obednavka prvni 2 byly rychlé tak uvidime do třetice snad taky?

ok

• Výborná komunikace, ochota, vstřícnost obchodu.

Dobrá komunikace

• super

• dodací lhůta
    • pobočka nekomunikuje

Dne 02.05.2021 jsem provedl objednávku, která byla potvrzena. Dne 03.05.2021 jsem obdržel z pobočky Židněves tuto zprávu: "Zboží, které jste objednali je v tuto chvíli vyprodané na pobočce Židněves. Materiál je objednán u výrobce.
    UPOZORNĚNÍ:
    POKUD OBJEDNÁVATE ZBOŽÍ NA NAŠEM ESHOPU KDE JE OZNAČEN: SKLADEM, NENÍ ZARUČENO ŽE MATERIÁL BUDE NA VÁMI VYBRANÉM VÝDEJNÍM MÍSTĚ. ESHOP ZOBRAZUJE SKLADOVÉ ZÁSOBY CENTRÁLNÍHO SKLADU NIKOLIV POBOČKY.
    O připravenosti k vyzvednutí Vás budeme informovat ihned po naskladnění materiálu."
    Čekal jsem do 17.05.2021, kdy jsem se pokusil s pobočkou 3x telefonicky spojit, bez kladného výsledku. O dané jsem se pokusil dne 18.05.2021 i v dopoledních hodinách. Bohu žel nic. Volal jsem poté na centrálu Herink, kde jsem se dotazoval, jak to vypadá se zakázkou. Bylo mě sděleno, že ji operátorka nevidí v počítači a tak píše kolegům do Židněvse, aby se se mnou spojili. Je 14.00 hodin a nic.

Rychlost dodání, spolehlivost, kvalita.

• Spokojen

Vše v pořádku a rychle.

• rychlé jednání

Zboží jsem objednal a v pořádku mi je dovezli.