- rychlá komunikace, zboží připraveno k výdeji.
- rychlost doručení
- komunikace obchodu
- Přiměřená cena, dostupnost zboží, komunikace.
- Rychlost a ochota
- Byl by asi lepsi zavoz mensim autem.Material je potreba slozit na zahrade nebo nekde k objektu a ve meste v ulici se s timto autem nestoci ani nahodou.Plotovky na palete,nez se pouziji,tak aby clovek hlidal,neni to bezpecne.A 250 plotovek nebudeme 10x prenaset,nehlede na to,ze musi byt na rovnem podkladu,coz paleta vyhovuje.
Reakce obchodu Levnyplot.cz
Naše zakázky jsou expedovány buď našimi auty - jezdí okruhy a dle počtu a skladby zakázek se rozvoz přiděluje na různé velikosti vozidel. Přepravní služby si pak určují velikost vozidel samostatně. Chápeme Vaše potřeby, ale jednotlivé přístupy k místu dodání neznáme a již z výše uvedeného vyplývá, že nelze moc ovlivnit. Mrzí nás, že Vaše spokojenost nebyla úplná. Tým České ploty
Spokojenost.Rychle doporučení, perfektně zabaleno.
Ještě jsem zboží neobdržela...Co mám hodnotit?Objednala jsem hnědý plot 12 m,po týdnu jsem volala, bylo mně řečeno že je dělaný na zakázku.V pořádku..tak mám počkat tak 3 týdny.Nevím,kdyby to bylo 50 m?Ale 12 m?A už to bude měsíc,a plot zatím nikde.
Reakce obchodu Levnyplot.cz
Bohužel opravdu toto zboží se připravuje výrobně dle zakázek, bez ohledu na velikost zakázky. Tyto jsou pak postupně zpracovávány. Proto prosíme o trpělivost jakmile bude Vaše zakázka připravena, vyexpedujeme Vám. Tým České ploty
- rychlost
Spokojenost a rychlost s vyřízením a odesláním zasilky
- Rychlé vyřízení objednávky.
rychlé a korektní jednání
TENTO OBCHOD RADA DOPORUCUJI.RYCHLE JEDNANI.
- zboží bylo rychle dodáno
- žádná
Komunikace s obchodem byla velmi dobrá, chtěla jsem rozšířit objednávku
a ochota a vstřícnost p. Bláhové byla úžasná. -
- pobliž
- Presnost a rychlost
- velká ochota...spokojenost
- Přivezli to až domů a řidič mi to pomohl složit
- Žádná není
- Výběr, komunikace, rychlost doručení