Dlouhá doba dodání, děti měly na bobech jezdit již v sobotu, ale tyto přišly na poštu až v úterý a to už bylo po sněhu.

• Zboží neodpovídá fotografii

Objednal jsem kostým, na fotce byl rovný meč prodlužující ruku. Reálně mi přišel kus látky co dítěti plandal na ruce. Bylo vidět trochu zklamání.

• Na střevíčku chybělo srdicko které bylo odlepene a vůbec tam nebylo

Dosud objednané a zaplacené zboží nederazilo !

Zboží sice poslali velmi rychle. Ale poslali jinou věc, než kterou jsem objednala a nelze se na eshop dovolat a domluvit se...

• Cena byla nejlevnější o čtvrtinu než u druhého nejlevnějšího e-shopu.
    • Nakonec přišlo úplně jiné zboží než jsem si objednal. Tedy jiné číslo výrobku (jiný typ produktu)

Tohle by se nemělo stát, aby na e-shopu prodávali něco co ani neprodávají a pošlou starší typ produktu. Myslel jsem že ušetřím, nakonec i tak ten starší produkt vyšel nejlevněji než jinde po jejich slevě.

• cena
    • neplnohodnotny vyrobek, o cem se prodavajici nezminil v popisu zbozi.

Koupila jsem 20 kusu minifigurek LEGO ze serie 18 v, jak bylo napsano na strankach obchodu, "nahodnem vyberu". "Nahodny vyber" v tomto konkretnim pripade znamena nastrizene sacky nasledne zalepene izolepou s cislem figurky kterou najdete uvnitr. Znamena to, ze vy sice nevite co kupujete, prodavajici si je ovsem dokonale vedom toho, ktere figurky vam posila a v mem pripade z 20 zakoupenych polozek poslal vlastne 4-5 opakujicich se druhu tech nejlevnejsich. Jestli vam to nevadi, muzete klidne objednat, jestli nicmene doufate, ze za tech 66 korun mate moznost trefit policajta nebo alespon dracka ci slune, tak radsi zde nenakupujte. Jinak jsou figurky v dobrem stavu a nejspis (az na "raketu"; c. 5, kterou na Bricklinku lze sehnat za mene nez 2 euro) maji hodnotu minimalne nad tech 66CZK. Tezko vsak rici, ze se jedna o plnohodnotny vyrobek, ponevadz se tyto figurky normalne prodavaji nepouzite v uzamcenych saccich, zde vypada to jednoduse, ze si prodavajici dosti pravdopodobne odchytil nejlepsi kusy pro sebe.

• Obchod zrejme nefunguje

Zboží uváděné skladem nemají, následná komunikace i vrácení peněz již ok.

• údajně bylo zboží skladem, ale ani po 11 dnech ještě zboží ani neodeslali

Reakce obchodu Levnicek.cz

Heureka nám nepropsaa platbu Tím pádem došle ke zdržení odeslání - za to se omlouvám Jan Salač

Absolutní amatéři, nespolehlivost. Objednala jsem na levnicek.cz dětem stavebnici Gravitrax jako dárek pod stromek, platbu jsem vybrala převodem. Raději jsem se před jejím zadání zeptala, zda mají všechny položky z objednávky skladem (na stránkách eshopu bylo uvedeno, že ano). Pan Salač mi mailem potvrdil, že vše je skutečně skladem. Zaplatila jsem obratem a informovala jej o tom. Několik dní se nic nedělo, pak jsem se sama zeptala, kde je zásilka a odpověď, že HLAVNÍ POLOŽKU Z MÉ OBJEDNÁVKY (základní set Gravitrax, bez kterého zbytek nemá smysl kupovat). Na telefonu mají záznamník. Takže týden před Vánoci nemám nic. Netuším, kdy a zda by mne vůbec informovali, že balík nepošlou.

• objednané zboží bylo zasláno v jiných barvách
    • kromě automatického potvrzení nebyla po týdnu zaslána ani informace o odeslání

• Zboží dorazilo s komplikacemi ve zbytečně nadměrném balíku, krabice Lega o bjemu asi tak 1/6 se tím uvnitř zbytečně rozbíjela přepravou, vše bylo pootevírané, porozlepované, vysypané, budu doufat, že sáčky s komponenty jsou komplet:-(

Zboží dorazilo s komplikacemi ve zbytečně nadměrném balíku, krabice Lega o bjemu asi tak 1/6 uvnitř veliké krabice se tím uvnitř zbytečně rozbíjela přepravou, vše bylo pootevírané, porozlepované, vysypané, budu jen doufat, že sáčky s komponenty jsou komplet:-( Prosím o reakci dodavatele co dělat v případě zjištění chybějících částí. Děkuji

Objednal jsem dva tydny pred Vanocemi. Nemam zbozi a neodpovidaji. Urgoval jsem vickrat, ale nic. 100 procent fiasko.

• Po více jak týdnu mi teprve přišla informace, že produkt není skladem, i přesto, že byl na webových stránkách inzerován, že skladem je. A nyní před Vánocemi je to opravdu problém. Snad zvládnu objednat narychlo ještě jinde. Mrzí mě ten přístup. Kdyby jsem obdržela informaci hned, pochopila bych to.

Až po mém dotaze na nedodané zboží,reagovali a to tím,že mi posílají peníze zpět. Sami by asi nedali vědět.

• dobré ceny
    • špatná komunikace obchodu se zákazníkem

Zboží jsem objednala 26.11.2018. Když zboží nebylo ani po 10 dnech doručeno, kontaktovala jsem obchod telefonicky a bylo mi sděleno, že objednávka byla zrušena, protože zboží už nemají skladem. Nechápu,proč mi tuto informaci neposlali sami e-mailem nebo SMS dříve. Mohla jsem zboží objednat jinde . Rozhodně obchod nedoporučuji .

Už je to týden, co jsem obdržela od e-shopu email o odeslání zboží. Nicméně zásilka nedorazila a obchod nereaguje.

• pokud bych se sama týden po objednání zboží neozvala, nevím zda by mě někdo vůbec kontaktovaů

• Cena
    • Plaba kartou
    • Dodací lhůta
    • Komunikace

Dobrá cena, ale dodání zboží bylo příliš dlouhé. Zboží jsem objednal v neděli večer 18.11. a dorazilo až další týden v pondelí 26.11.. A to mněli zboží jakože skladem. Byly to dárky pro děti, objednal jsem jich s předstihem jednoho týdne a pak Vám na další víkend nedorazí. Tak jste z toho trochu rozladěn. Napsal jsem do obchodu že jich za každou cenu potřebuji v pátek 23.11. a bez reakce.