Super komunikace. Rychlost dodání. Kvalita zboží.
Kupuvali jsme velkou klec pro potkany, je skvělá, potkani můžou bezvadně šplhat, ale je třeba zadělat otvory ve spojích klece, jinak mláďata utečou jako nám. Použili jsme dřevěné tyčky
- Levne oproti jiným eshopum
Včera jsem převzala objednávku. Klec téměř za 5tisic úplně rozlámaná a diky hnutym dílům nejde sestavit. Evropu jsem posílala mail ihned po vybalení klece volala jsem a vše bez odezvy. Prom me velký problém protože mám sice papouška ale nemám ho kde ubytovat! Kdybych věděla v jakem stavu přijde zboží objednala bych raději jinde .... Odeslání českou poštou tak velkého baliku me přijde nesmyslne a nelogické! Není možnost zvolit jiný způsob dopravy!
Reakce obchodu levné klece
Vaše dotazy nemohli být zodpovězeny, protože nám dorazily v průběhu dovolené, a to bohužel na mailu a na telefonu nikdo není.
Informace o dovolené je vždy mj. umístěna na stránkách eshopu. Postup pro vyřízení reklamací je popsán na stránkách eshopu v sekci obchodní podmínky. -
- 100% jistota dodaného zboží
Profesionální jednání, zboží kvalitní, finančně dostupné a perfektně zabalené.
- Výběr
- Ceny
Na klece jsem spěchala, objednala jsem ve středu a v pátek jsem je měla doma, jak jsem potřebovala.
S obchodem je skvělá komunikace, mohu jen doporučit dál. -
Klec jsem si vybrala,zaplatila a došla mi.Můj králíček je absolutně spokojen!
Když je spokojen on,jsem i já!!! -
- Velmi velký výběr klecí, super ceny, možnost objednání zábrany proti okusu.
- Velice vstřícné jednání, rychlá komunikace, včasné dodání zboží.
- Bohatý sortiment
- Ochota prodávajícího
- Ceny
- Žádná není
Všechno super,při telefonickém dotazu na barvy klecí mě byly nabídnuty m.j. i dvě světlé,které jinde nemají a doteď jsem je marně sháněla.Klec je dobře skladná,bezvadně vyřešená konstrukce.Ve většině obchodů končí nabídka klecí pro hlodavce u velikosti 100 a tmavěmodré barvy,(nejsem si jistá jak by se v ní cítila moje morčátka 4 a 5 let,která žila doteď ve světle šedé),tady jsem si mohla vybrat.Tímto děkuji panu Hasilovi a všem ráda doporučuji !
nákup za přijatelné ceny v klidu domova v kteroukoliv dobu
Velmi dobrá komunikace s obchodem a rychlé odeslání zboží.Naprostá spokojenost.Doporučuji.
Vše přišlo obratem a v pořádku.
- Rychla objednavka a rychle doruceni. Velka spokojenost.
- Kvalita zboží
- Dostupnost
- Dobrá komunikace
- Cenově přijatelné
- Nebyl problém se změnou typu doručení
- Super ceny
- Rychlé zaslání, vše v pořádku. Dokonce mi zaslali na žádost zelenou klec.
Super, doporučuji všem.
- velmi rychlé dodání,dobrá komunikace,skvělé zboží za výborné ceny
Bezproblémová komunikace,rychlé dodání . Klec je podle mích představ trošku mi vadí že domeček je tvarově úplně jiný ale byla jsem na to upozorněná
- Výhodný a pohodlný nákup
- Velmi ochotný majitel, včasné odpovědi, vstřícný přístup
- Kvalitní zboží
- Prima ceny