Přihlásit se a přidat recenzi

• Kvalitní zboží
    • slušný obchod
    • Někomu třeba nemusí vyhovovat, že obchod nedává zákazníkovi možnost výběru dopravce z více možností. Zásilkovna je slušný dopravce, někdy ale bývá přetížena. Ale i tak to zvládá dost dobře.

S nákupem v obchodě Levně jen u nás! jsem spokojený. Kožená brašna pro muže, kterou jsem si v tomto obchodě zakoupil, je velmi kvalitně zpracována a vyhovuje mým potřebám. Děkuji.

Reakce obchodu Levně jen u nás!

Pane Zdeňku, já Vám moc děkuji!!!

Už za Váš krásný e-mail, který jste mi napsal po doručení kožené tašky a nyní Vám děkuji, že jste si udělal čas k hodnocení mého e-shopu. Ať Vám taška krásně slouží.

Pěkný den Petra Corradini :-)

• u objednané košile neodpovídá barva, na obrázku je béžová, ve skutečnosti došla tmavě hnědá. Číslo objednávky je správně. Vracím.

Dobrý den paní Gráczová,

děkuji za Vaše hodnocení. Bohužel u focení některých košil nelze barvu úplně přesně vystihnout, fotka barvy pohltí. Z obrázku u košile je ale zřejmé, že košile není béžová. Navíc, u popisku každé košile je v parametrech uvedená barva košile a u Vaší objednané tomu nebylo jinak, je tam jasně napsané, že košile je hnědá.

Pokud jste si nebyla jistá barvou, mohla jste nás kontaktovat a ujistit se. Rádi bychom Vám poradili a doporučili barvu, kterou potřebujete.

dobrá komunikace,rychlé dodání

Reakce obchodu Levně jen u nás!

moc děkuji, těší mě, že jste spokojená :-)

Petra

• rychlost dodání

Reakce obchodu Levně jen u nás!

Děkuji, za Vaší zpětnou vazbu.

Petra :-)

• Rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu Levně jen u nás!

Rychlé vyřízení je pro nás proirita a jsme rádi, když to zákazník ocení :-)

Děkuji, Petra.

zboží posílá do zásilkovny-boxů

Reakce obchodu Levně jen u nás!

Děkuji, za zpětnou vazbu.

:-)

OK

Děkuji,

Petra :-)

• nekomunikuje

Dobrý den pane Lakoto,

v čem přesně nekomunikujeme? Myslíte, že jsme si napsali málo e-mailu? Máme určitou pracovní dobu, kterou máme napsanou na stránkách a opravdu nejsme na telefonu 24 hodin denně a opravdu, když bude volat po 21 hodině večerní, tak vám telefon nevezme nikdo. Proto jste tedy napsal e-mail přes, který jsme spolu komunikovali a problém vyřešili.

Nechápu, v čem je tedy problém?

poslali jinou svicku nez jsem chtel .a to nevedeli ze je nemaji nez to odeslali??to beru jako podraz a u nich nikdy vic..a tu nahradni co poslali neberu,smrdi mi..strasny obchod.

Reakce obchodu Levně jen u nás!

objednal jste si dvě svíčky, bohužel jedna skladem nebyla. Volali jsme Vám, abychom se domluvili, ale vy jste telefon nebral, proto jsem se rozhodla Vám druhou svíčku zaslat zdarma jako dárek a zároveň i jako omluvu za vzniklé komplikace. Teď vím, že to byla špatná volba.

• 10 %

• Nevim o nicem
    • Objednavala sem zbozi u ktereho byla poznamka ze garantuji doruceni do 15.7. Dnes je 15.7. a zbozi a zprava o nejakem vyrizeni objednavky taky ne. Telefon pada do hlasove schranky a na email nikdo neodpovedel,tudiz pro me velice nespolehlivy obchod!!!!

Velmi rychlé dodání a velmi příjemná komunikace. Je možné že nakoupím znovu. Doporučuji!

Reakce obchodu Levně jen u nás!

Děkuji za Váš čas napsat hodnocení.

Jsem ráda, že jste byla spokojená. :-)

Spokojenost, rychlé dodání, obchod hned po odeslání objednávky komunikuje

Reakce obchodu Levně jen u nás!

Děkuji za Vaše hodnocení, potěšilo. :-)

Rychle a levně.

Reakce obchodu Levně jen u nás!

Děkujeme za hodnocení, jsme rádi za spokojenost :-)

• široká nabídka
    • velmi rychlé dodání
    • nízké ceny
    • ne vše, co je údajně skladem, je skladem
    • občas nedostatečný popis výrobku (např. materiál někde není uveden

Reakce obchodu Levně jen u nás!

Ano, jedna pánská košile z objednávky nám pochyběla na skladě a ani jsme nenašli náhradu. Vše jsme ale nakonec společně vykomunikovali, zaslala jsem Vám i menší dáreček jako omluvu za vzniklé komplikace.

Jinak jsem ráda, že jste byla spokojená. :-)

Nakupovala jsem zde poprvé.

Paní Majko,

moc děkuji za váš čas o napsání hodnocení. Těší mě, že jste spokojená. :-)

• nespolehlive

v čem přesně prosím?

Vy jste si nevyzvedl zásilku, kterou jsme Vám zaslali.

• Velmi rychle dodané.

Reakce obchodu Levně jen u nás!

Paní Hanko, jsem ráda, že jste byla spokojená. :-)

• levné zboží

Nemají přehled, které zboží již prodali

Reakce obchodu Levně jen u nás!

ano v tomhle směru přiznávám chybu z naší strany. Máme pánské společenské košile na skladě cca 5000 ks, v tomhle směru se může stát, že opravdu nějaká košile na skladě není i když děláme vše proto, aby se tato situace nestávala. Ovšem díky velkému množství košil se nám daří se zákazníky vykomunikovat náhradu a tato snaha byla i u Vás, ale bohužel jste nám neodepsal na mail, kde byly přiložené fotografie náhradních košil.

Pěkný den, Petra.

• rychlé dodání, dobré ceny
    • v případě platby předem dát vědět zákazníkovi, že peníze máte

Reakce obchodu Levně jen u nás!

děkuji za Váš čas na hodnocení :-)

Nerozumím však Vaší poznámce u záporného bodu, takže nemůžu nějak zareagovat.

Pěkný den, Petra

Koupila jsem minnie plysaku a psala jsem ihned obratem a zasilala foto co mam dělat poslaly my minnie smradlavou od plísní a i fleky z plisne ze se to nedá ani vyprat do dnešního dne jsem od nich nedostala zpětnou vazbu

Reakce obchodu Levně jen u nás!

Paní Marie, problém jsme však společně vyřešily.

Nastala nejspíš chyba v převozu a zásilky nějak navlhly, jinak si to zašpinění nedokážu vysvětlit. Od nás Minnie odjela v pořádku. Nedovolila bych, aby zboží bylo nějak poškozené nebo plesnivé.

Zaslala jsem Vám Minnie novou, bez problému jste jí převzala a problém je tak zažehnán. :-)

Pěkný den, Petra