• Zbozi na obrazku i v popisu je stribrne ve skutecnosti nehezke sede

Uz nikdy. Zbozi neodpovida ani z petiny obrazkum

Reakce obchodu Levné-povlečení.cz

obrázky povlečení, se snažíme mít vždy co nejvěrnější, konkrítně obrázek povlečení, jež jste zakopila máme k dispozici v tiskové kvalitě. ovšem samozřejmě na každém monitoru se obrázek může zobrazovat rozdílně. Každopádně, pokud neí zákazník s dodaným zbožím z jakéhokli důvodu spokojen, může jej bez problémů vrátit.
    Mimochodem, povlečení o kterém hovoříme je nejvyšší řada povlečení firmy Kaeppel, subjektivně se bych řelk že je velmi povedené.
    Předpokládám, že jste nám zboží zaslala a vše bylo vyřízeno k Vaší spokojenosti.

Obchodní ředitel

• Zboží vypadá ve skutečnosti hůř než na fotografiích.

Z objednaného povlečení jsem zklamaná. Vypadá hůř než na fotografii. Jinak vše proběhlo v pořádku, bohužel jsem zklamaná z výsledku.

Reakce obchodu Levné-povlečení.cz

mrzí nás Vaše zklamání, ovšem vše lze jednoduše řešit vrácením, nebo výměnou zboží.
    V případě, že Vám zakoupené povlečení, či jakýkoli z produktů naší nabídky nevyhovuje, můžete jej vrátit, bez finančních ztrát, a to do 14 dnů od zakoupení. V případě, že nestihnete během této doby zboží vrátit, lze se vždy dohodnout na řešení. Naposledy jsme vyměňovali zboží po dvou měsích od zakoupení. Samozřejmě, vrácené zboží musí být nepoužité. :-), v původním, kompletním obalu atd. Vše je uvedeno v našich obchodních podmínkách.

• Velký výběr zboží
    • Bylo mi posláno jiné zboží, než které jsem si objednala. Nechtěla jsem prostěradlo 90krát 200,ale nanejvýš 120 krát 200, přesto mi byl zaslán jiný rozměr, v obchodě si mysleli, že mi lépe poradí, nežli mám vybráno!

Mrzí mě , že nebylo respektováno, co jsem si vybrala,přece platí,co zákazník chce. Přesto jsem prostěradla nevrátila, nebudu se s nikým hádat, už jsem se poučila, že si u vás nic neobjednám.

Reakce obchodu Levné-povlečení.cz

se zákazníkem jsem komunikoval telefonicky.
    Měřili jsme matrace, tak aby prostěradlo sedělo přesně, a drželo tak jak má. Došli jsme k tomu, že se prostěradlo vyrobí s nestandardní, prodlouženou výškou rohu 35 cm, tak aby lícovalo na matraci 90x200cm, vysokou 30 cm. Je to totiž rozhodně lepší, než natahovat na matraci 90x200x30 cm, prostěradlo 120x200 cm. Takto jsme se se zákazníkem i dohodli. Jak je vidět, občas je ochota po zásluze potrestána. Mimochodem, zboží nám lze vždy do 14 dní od doručení vrátit. Předpokládám ale, že prostěradla na matraci dokonale seděla, tedy v případě, že ji zákazník správně změřil.
    A mimochodem, opravdu si myslím, že zákazníkům umím poradit dobře.

Vojtěch Tomi

• jiné než na obrázku ( barvy )

• myslela jsem, že ušetřím čas a nebudu muset běhat po obchodech
    • doručování

Asi jsem se trefila do nevhodné doby.Firma se stěhovala, proto to prodlení.
    Doručovací firma nezvládá změnu doručovací adresy nahlášenou okamžitě po přijetí upozornění, že je zásilka připravena k exxpedici.Je problém doručit zásilku místo na Prahu 4 Braník na Prahu 5 Barrandov. Čekám na doručení již druhý den.
    Ostatní nakupující snad budou mít větší štěstí.
    Komunikace s firmou Levné povlečení je jinak v pořádku.

Reakce obchodu Levné-povlečení.cz

omlouváme se za zpoždění doručení zásilky, bohužel i přes veškerou snahu z naší strany, nejsme vždy schopni ovlivnit pracovní nasazení jednotlivých řidčů doručovací společenosti, at už kurýrní služby In Time, nebo České pošty, které využíváme.
    Doufám, že případná příští zásilka dorazí bez prodlev.

• nevím
    • Nespokojenost

Mají uvedeno že prodávají značku prostěradel Veratex a se slevou a pak vám pošlou velmi slabý hadr od jakési firmy Poláček

Reakce obchodu Levné-povlečení.cz

Dobrý den, v naší nabídce máme nyní prostěradla dvou výrobců, Veratex i Polášek, a to z toho důvodu, že firmu Veratex nahrazujeme právě firmou Polášek, právě proto, že prostěradla Polášek mají vyšší gramáž - 220 gsm, standardně jsou šitá s rohy 28 cm, dají se tedy použít na vyšší matrace a navíc jsou o něco levnější. Dovoluji se ohradit proti názoru zákazníka, na kvalitu prostěradel Polášek, neboť z výše uvedených důvodů, jsou dle mého názoru lepším produktem v porovnání kvalita/cena. Vojtěch Tomi

• nikam nemusim ,hlavně běhat po obchodech

Reakce obchodu Levné-povlečení.cz

Rád bych reagoval na "nedoporučení" tohoto zákazníka, ale vzhledem k tomu, že vše oznámkoval známkou 4,5 až 5 předpokládám, že se "ukliknul". Tato objednávka byla vyřízena ještě téhož dne, k povlečení byla dokonce osuška Hannah Montana zdarma. Vojtěch Tomi

• - absoulutně nedostečná komunikace se zákazníkem
    • - nejsem informována o stavu objednávky

Věřím, že před Vánocemi je velké množství objednávek, to však neomlouvá neseriózní vztah k zákazníkovi, nekomunikativnost.

Reakce obchodu Levné-povlečení.cz

Je nám líto, pokud zákazník nabyl dojmu, že s ním zaměstanci našeo obchodu nekomunikují. Dle poznámek v objednávce, které se zadávají vždy po telefonickém, nebo e-mailovém kontaktu se zákazníkem, zákazník žádal doručení zásilky k 20.12.2011, z důvodu nepřítomnosti na doručovací adrese. Toto bylo dodrženo, dnes 19.12 se zásilka expeduje, takže zákazníkovi bude doručena 20.12, dle jeho instrukcí.

• neinformovanost, zaplatila jsem a nemam potvrzení platby,ani kdy bude zbozí expedováno.

Pokud zbozí nedorazí, nebo se mi nevrátí zpět peníze, budu to dále řešit. Děkuji za Váš test!

Reakce obchodu Levné-povlečení.cz

Dovolím si reagovat na příspěvek tohoto Anonymního zákazníka.

Zde jsou fakta:
    Neděle 27.11.2011 – zákazník odeslal objednávku na sedací vak, jako způsob platby zvolil bankovní převod
    Neděle 27.11.2011 – zákazníkovi přichází do emailové schránky potvrzení objednávky, spolu s údaji potřebnými k platbě a informací, že zboží expedujeme ihned po připsání platby na náš účet
    Pondělí 12.12.2011 – zákazník píše negativní recenzi, s tím že zaplatil a nemá zboží
    Úterý 13.12.2011 – teprve tento den je v bance připsána platba za zboží ( zákazník pravděpodobně zaplatil v pátek 9.12 nebo v pondělí 12.12)
    Úterý 13.12.2011 – expedujeme zboží