Přihlásit se a přidat recenzi

Obchod absolutně nedoporučuji, zpočátku vstřícné jednání. V momentě podané reklamace, otočka, samá výmluva, tamten to nezajistil a podobně. Po tel. domluvě, že obchod vrátí peníze se již týden nic neděje, znovu tel. rozhovor a slib, že účetní dostane poklady, aby mohla provést platbu. A OPĚT NIC.

• Zboží jsem objednal, ale nepřišel potvrzovací email a ani zboží. Vše se tváří v pořádku, ale není. Nevím jestli firma funguje nebo ne. Podle internetových stránek a objednávek ano, ale dále už nic. Nikdo nereaguje.
  • 10 %

• Nekomunikují!

27. 4. 2024 jsem v obchodě objednal autopotahy. Protože se jednalo o autopotahy na míru, bylo potřeba provést úhradu předem. Po dvou dnech se ozval jejich zaměstnanec (?) s tím, abych poslal fotografie interiéru. Toto vše jsem obratem učinil. Cca po dvou měsících jsem se začal dotazovat, v jakém stavu je objednávka. Ze strany e-shopu odpovědi typu: ve výrobě toho mají moc, zjistím situaci a zavolám, nejsem na firmě, pak se ozvu, právě řídím, až dojedu na provozovnu, budu vás kontaktovat... Po třech měsících jsem odstoupil od smlouvy. Po téměř třech týdnech po odstoupení se stále nic neděje, peníze nemám! Po této zkušenosti obchod nedoporučuji!

Moje první objednávka zde, všecko proběhlo rychle a dobře.

Rychlé dodání

Super

Dobrý den, 8.7.24 píšete že "zanedlouho zásilku předáme dopravci" a je 23.7.24 a pořád nic. A na emailovou komunikaci nereagujete.

• pro mne žádná výhoda ,žboží jsem po týdnu nedostal.
    • po týdnu žádná komunykace

14.7 jsem objednal 18.7 objednávku zrušil,asi jsem nedal jsem dýško, k tomu vás vyzývají při placení v košíku. jen objednávku 14.7 potvrdil automat .

8.7.2024 objednáno zboží, do 18.7.2024 nedorazilo. Do obchodu se nemohu dovolat.

• O.k.

• peníze nevrátili ani po 10 dnech

za zarušení nemohli, to bylo z mé strany, ale peníze nevrací a na maily nereagují

• splňuje očakávania
    • rýchle dodanie

To, co jsem zrovna sháněl měli v tomto e-shopu nejlevnější, tak jsem učinil nákup. Takto se rozhoduji vždy a v rámci srovnání vícero nabídek vybírám tu nejvhodnější. Proto nikdy nečiním nákupy v jednom a tomtéž obchodu, ale pokaždé vybírám, neboť žádný e-shop není ve všem nejlevnější.

• Zajímavý sortiment zboží, za ceny které jsou velmi příjemné

Myslím, že název firmy není jen propagandistický, zboží je opravdu za dobrou cenu.

• S tímto obchodem jsem velmi spokojen a rád zde nakupují.

Rychlé dodání, velmi dobrá komunikace, všechno bylo super. Rád nakoupím znovu. Vřele doporučuji, velmi dobrý online shop!!!!

Blesková dodávka a perfektně zabaleno - Díky !!!

Vše ok

Bez výhrad

• Spokojená,doporučuji znamym

Jsem velmi spokojena,štěňátko taky vřele doporučuji super věc na granulky a super přístup prodávajících