Přihlásit se a přidat recenzi

• Obchod je v centru města, bezproblémový přístup, milá obsluha.

Byla jsem velmi spokojená.

Velmi originální nabídka, kvalitní zboží, vždy naprosto vstřícné a milé jednání.

Velmi mizerná komunikace obchodu a celkově žádná pružnost, zboží které bylo na internetu skladem najednou nebylo dosrtupné a obchod se ozval až po několika dnech kdy měla objednávka stále status že se na ní již pracuje. Dlouhá doba vrácení peněz od zrušení objednávky. Takže tento obchod fakt ne, je vidět že nemá dobře vedenou internetovou platformu.

Reakce obchodu Lesotriko

Dobrý den, za vzniklou situaci se omlouváme. Bohužel jsme zrovna v tomto období stěhovali sklad a prodejnu, tudíž se nám některé věci zkomplikovali. Ještě jednou se omlouváme. Tomáš Lesotriko.

maximálně doporučuji, nemám námitek, opakovaně nakupuju

Krásná a kvalitní trika

• Zboží je kvalitní, motivy jsou moc krásné. Materiál je perfektní na nošení v létě.
    • Dodání zásilky trvalo více než týden.

Vstřícné jednání i ohledně výměny velikosti. Zakoupeného trička... Doporučuji.

kvalitní materiál, originální a trvanlivé provedení, nemám co vytkknout

• Trička ze 100% bavlny
    • Hezké motivy na tričkách
    • Velkou část zboží nemají dostupnou a v potřebných velikostech
    • Obchod neposílá žádné informace, po asi týdnu jsem jim psal a obchod vůbec neodpověděl
    • Arogantní a protivná obsluha v obchodě v Ostravě

Reakce obchodu Lesotriko

Dobrý den, vaše objednávka byla vytvořena 14.4. , odeslána 21.4., doručna do výdejny 26.4. a vámi byla vyzvednuta 28.4. Dne 14.4. vám byli odeslány emaily o převzetí objednávky, přijaté platbě a zároveň jsme začali objednávku připravovat o tom vám dorazil taky email. Vzhledem k tomu, že to byla větší objednávka stahovali jsme zboží z prodejny v Olomouci. Objednávka byla doručena dle obchodních podmínek v rozmezí, které uvádíme jak v nich , tak při vkládání zboží do košíku. Byť ano nebylo to v rozmezí pár dnů. Co se týká dostupnosti zboží, jedná se ve většině připadech o limitované edice či vzory, které vytváříme pro úzkou skupinu zákazníku. Proto zcela jistě naše nabídka nebude nikdy kompletní. Děkujeme za pěkné hodnocení vzorů a kvality triček. O komunikaci vaší osoby z prodejnou v Ostravě nemám bohužel žádné informace.
    Tomáš Lesotriko.

• Celý sortiment je z velmi kvalitních materiálů.

• koncept, design, hodnoty
    • velmi pomalá expedice objednávky (+10 dní)

Rychlost

• rychlost dodán
    • místo objednaného oranžového trika došlo zelené :-(

• dobra komunikace a domluva
    • kvalitni zpracovani

• Byť má obchod velký výběr originálních témat, musím bohužel říct, že co se týká komunikace a zasílání, je pro mě velkým zklamáním. Více než čtrnáctidenní doručovací doba, na email s dotazem, kdy zboží přijde, nikdo nedopověděl. Bohužel se mi to stalo opakovaně, takže za mě Lesotriko už třetí šanci nedostane

Reakce obchodu Lesotriko

Dobrý den paní Černá, rád bych zde uvedl, že jste vždy zboží objednávala v období Vánoc. Klasická doručovací doba se u nás pohybuje od 3 do 14 dnů. V období Vánoc se může lhůta prodloužit. Nejsme velký velkoobchod a naše logistika má tudíž jiné parametry než třeba Alza a podobně. O dodací lhůtě však informujeme jak na stránkách tak v obchodních podmínkách. První objednávku jste učinila 11.12.2019 a 13.12.2019 byla objednávka doručena. Druhou objednávku jste zadala 6.12. a odeslána byla 20.12. to je přesně 14 dní. Chápeme, že člověk může být před Vánoci nervózní, ale snažíme se, aby všechny objednávky došli včas, tak jako vaše. Vaše objednávka se zdržela z důvodu čekání na mikinu Camouflage. Bohužel tedy nevím, kdy se vám to stalo opakovaně, protože jinou objednávku u vás než 2 zmíněné nemáme. Na váš email z pátku 16.12. jsme neodpověděli máte pravdu, omlouváme se. Bohužel přes Vánoční sezónu se snažíme co nejdříve vše expedovat a jelikož je objem prodeje násobně vyšší než v jiných měsících nestíháme tak bleskurychle odpovědět. Přejeme pěkné svátky. S úctou Tomáš Lesotriko

• Rychlost, bezproblémovost

• Rychlost odeslání
    • Skvěle zabaleno
    • Kvalitní materiály zboží
    • Potisky jsou nádherné
    • Zboží přišlo dokonce i vyžehleno. Vypadá to skvěle při rozbalení, že si prodejce dal opravdu záležet.

• Přehledný eshop.
    • Zboží bylo rychle připraveno a zasláno.

Přehledný a pěkný eshop, s originálním zbožím. Bezproblémové a rychlé dodání do zásilkovna boxu.

Jsem spokojena s kvalitou těchto trik. Problém je jen ten, že jsem chtěla triko véčko pampelišky a přišlo klasické a na jedné stránce je chyba, při objednání trika jiřiny přišly vlčí máky. Mnoho trik (podle mne nejhezčích) s jemnějším vzorem je jen ve světlých barvách, které nesluší každé postavě, nebo je trvale nedostupných, což je škoda. Děkuji.

• Rychlé dodání
    • Kvalitní materiál

Určitě to nebyl můj poslední nákup. Lles je srdcovka a nápad je to úžasný. Jen tak dál