Velká nabídka zboží, přehledně uspořádaná, snadné objednání, rychlé dodání.
Spokojenost
Dobrý výběr
- Obrovská rychlost dodání
objednal jsem si konferenční stolek světlý med a byl mi dodán tmavý stolek.Přišel jsem na to až po rozbalení.Zabalit ho tak jak mi došel není možné.Jinak bych ho vrátil
Reakce obchodu LepšíZahrada.cz
Dobrý den, nemáme od vás jakékoliv informace, že by s objednávkou bylo něco špatně. Pokud opravdu dorazilo jiné zboží, kontaktujte prosím naši zákaznickou linku a zašlete případně i fotografie, tady to těžko můžeme vyřešit. Lepsizahrada.cz
Zatím nic
Nejprve objednávku nekam zasantrocili. Po me urgenci to poslali. Balík ještě nedorazil, ale přišel mi tento email s průzkumem spokojenosti.....
Reakce obchodu LepšíZahrada.cz
Dobrý den, balík má již od pátku u sebe dopravce a měl by ho doručovat v nejbližším možném termínu. Dotazníky jsou zasílány společností Heuréka automaticky po nákupu, bez ohledu na to, zda byl balík dopravcem doručen - toto bohužel nemůžeme z naší strany nijak ovlivnit. Hezký den.
Objednávka byla velmi rychle vyřízená. V den doručení jsme se domluvili s řidičem na hodině převzetí. Zboží bylo perfektně zabaleno. Ratanová sedací souprava je velmi kvalitní a krásná a odpovídá obrázku v nabídce.
S tímto obchodem jsem velmi spokojená. -
objednával sem poprvé. jsem spokojená. dodání rychlé, s cenou jsem taky spokojená. Všechno bylo v pořádku.
Ok
Doručení do týdne, komunikace OK.
- Rychlost, korektnost
Výborná komunikace s obchodem a krásné zboží.
- Vše v pořádku
Doporučuji
- Dobrý obchod
rychlé dodání, barva stolku jako na obrázku
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Velká spokojenost ,velmi rychlé dodání.Vše v pořádku.
spokojenost se vším
Ve srovnání s jinými obchody, jsem max. spokojena s Vaší firmou, vč. služeb přepravce.