• Vše v naprostém pořádku.

Doporučuji.

Dostala jsem i malý kalendáříček do peněženky- letos téměř nesehnatelná položka ..

• rychlost,zboží jinde nebylo zde ano
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

OK

• objednávala jsem poprvé a jsem spokojená
  • 10 %

• Ne garantují cenu během dopoledne cca 3h, neplatí dohoda telefonická o objednání zboží a odložení, ani se nejeví věrohodně nebo tvrdí že není kontaktní osoba na eshopu a ihned bez rozmyšlení na dotaz uvádí počet kusů a expiraci zboží.
    • Nevěrohodný prodejce zvláštní recenze
    • Podivné recenze
    • Zvláštní web.

Nevěrohodný prodejce viz výše

Reakce obchodu Lékárna Azalea

Vaše recenze je velice nepravdivá, a rádi uvedeme situaci na pravou míru.
    Telefonicky jste si v naší lékárně ověřoval, zda máme skladem přípravek s tím, že si ho následně objednáte přes náš eshop. Ve chvíli, kdy jste telefonoval, jsme ho skutečně měli skladem. Ale objednávku jste neučinil ani několik hodin po telefonátu a mezitím nám přišlo několik dalších objednávek na tentýž přípravek, který se tím pádem mezitím vyprodal. Další zásoby přípravku nám přijdou do týdne, což máme uvedeno i na eshopu.
    Takže nevidíme důvod negativního hodnocení. My rozhodně nelžeme a na našem eshopu uvádíme pravdivé informace. Pokud jste měl problém se zadáním objednávky v eshopu, měl jste nás kontaktovat a ne si pak anonymně stěžovat a pomlouvat náš eshop.
    S pozdravem a přáním hezkého dne Tým Lékárny Azalea