- Rychlost perfektni
- cena,rychlost
Spolehlivá dodávka, příznivé ceny.
Komunikace vázne. Neobdržel jsem termín dodávky, na můj dotaz mi přišla odpověď, že expirační lhůty budou znát v pondělí :-) -
- cena zboží a hladký průběh celého procesu- koupě a doručení
Při objednání a zaplacení, bylo zboží do 2 dnů v pořádku doručeno
- Rychlost,spolehlivost
Příjemné jednání
- Dobrá cena i osobní přístup a také včasné dodání Po mém prvnim nákupu doporučuji. Pepa R.
- Rychlé jednání
rychlé doručení
Největší spokojenost s tímto obchodem.
Super ceny,rychlé jednání -
Super
Rychlé doručení, dobrá cena
- Dobrý výběr i ceny
- Chybí mi zpětná vazba o platbě
- Krátká expirace léčiva
Záporné hodnocení píšu nerada, nicméně musím kupující upozornit na to, že eshop zasílá zboží s končící expirační dobou(není to u produktu na stránkách uvedeno) a vzhledem k tomu, že léčivo kupuji "pro případ potřeby" mi to hodně vadí. Doma jsem nedávno dobrala stejný lék, který jsem zakoupila vloni a má delší expiraci než ten, který mi poslala tato lékárna. Osobně si název eshopu značím a víckrát neobjednám. A abych si jen nestěžovala chválím rychlost vyřízení reklamace, kdy mi místo objednaných kapek poslali sirup- reagovali do pár hodin od kontaktování. Nicméně i kapky přišli s krátkou dobou použitelnosti tak je pravděpodobně stejně nespotřebuji a vyhodím.
Reakce obchodu www.lekarna-magnolia.cz
omlouváme se za záměnu, ke které došlo, a velmi nás ale mrzí, že jste si zároveň nevšimla, že uvedené zboží je ve snížené ceně z důvodu krátké expirace, která je i uvedená na kartě zboží viz otazník u snížené ceny.
S pozdravem Mgr. Havlíková za kolektiv lékárny Magnolia. -
všechno proběhlo jak má, navíc milý pozdrav od pracovnice, která připravovala balíček.... děkuji.
- Informace o stavu objednávky
- Výborná komunikace
- Osobní poděkování v balíčku je velice milé
- Velice pečlivě zabalené zboží
Skvělé ceny, které jsou jedny z nejnižších oproti srovnání konkurence.
Rychlé dodání zboží, výborná komunikace shopu, ráda opět objednám další produkty. -
Vyborna komunikace a skvela cena.
- Rychlost od zadání objednávky až po realizaci
rychlé vyřízení
- Rychlé dodání a výborná komunikace. Ceny zboží jsou mnohdy nižší, než u jiných lékáren.
- Rychlost,
- příjemné jednání