- Doporučuji.
- Příjemná komunikace, rychlé doručení, osobní přístup.
- Poradili mi s výběrem velikosti a paní mi ochotně doporučila, s čím vybranou mikinu sladit.
- Uvítala bych více velikostí u některých modelů.
Nakupuji zde již řadu let a jsem spokojená. Doporučuji.
- Lego oblečení, které není moc k sehnání
- “rychlost”
- Cena za dopravu
- Úprava výsledné ceny bez jakéhokoliv upozornění
- Kvalita stránek
Účtovat si za dopravu peníze, které neplatím ani při soukromém balíku bez smlouvy s dopravní společností, to jsem nakonec nějak překousnul, ale aby jste měli potvrzenou objednávku s definitivní cenou, balík údajně odeslán v pondělí z Brna a jde do Brna 5 dní (a ne s ČP) a na závěr příjde a dopravce po Vás chce o 30 Kč víc než máte potvrzené, na to nemám asi víc co říct.
- zboží, které jsem nikde jinde nenašla
- -
Zboží, které jsem nikde nemohla sehnat, jen v tomto obchodě.
Trička vypadají skvěle. -
RYCHLÉ DODÁNÍ
- Rychlé dodání, osobní přístup
- Vyhovující velikosti
- Kvalitní zboží, nakupuji pravidelně
- perfektni komunikace
- zadna neni:-)
velka spokojenost s kvalitou obleceni a komukace uzasna!!!! paradni obchod
- Komunikace obchodu
Zboží skladem.
- Nevím, jestli obchod vůbec funguje. Na info lince to nikdo nezvedá a mail [email protected] také nefunguje, mail se vrátil zpět.
- Koupili jsme dětské hodinky, které bych rád reklamoval, ale nějak nejde komunikace, někde je chyba.
- Škoda, že v e-shopu není na první pohled vidět, jaký kus oblečení v jaké velikosti mají a člověk tak musí prostě preklikávat jednotlivé velikosti a “zkoušet štěstí”. I díky tomu jsem dělala objednávku na třikrát, protože jsem vždy objevila něco nového, co jsem chtěla k původní objednávce doplnil.
- velmi rychlé dodání
Dobre ceny
Rychle doruceni -
Dlouha doba doruceni zbozi na vydejni misto Ulozenky.
At jsi take lidi objednavaji jste skveli obchod.
- Potěšilo mě,že se prodává oblečení Lego Wear Duplo.Je to skvělá a kvalitní moda pro děti.
- Platba hotove je opravdu hotove, kartu nevzali,jinde je platba kartou mozna.Ulozenka na to strojek ma.
Doporucuji
- Je prostě
- Nejsou mi znamy
Je prostě BOŽÍ
- rychlost dodání
- zboží nebylo zabaleno do krabice a obal byl poškozen
Zboží jsem vyzvedl na úložence a bylo zabaleno pouze do igelitky a krabice byla promáčknutá - příště bych doporučil zabalit (jako to dělají ostatní eshopy). Jinak spokojenost s rychlostí a s cenou.
- Rýchlost, dobré ceny
- Žadne