- NEDODRŽUJE DODACÍ LHŮTU A NEODPOVÍDÁ NA DOTAZY.
Reakce obchodu LEDs-online
za nedorozumeni jsme se omluvili, obdrzite dodatecne a zdarma pedi spin na vase zatvrdle paty, zaslany cistic usi si ponechate jako darek a omluvu od nas....proc tedy negativni hodnoceni ?? asi jste nikdy zadnou chybu neudelala ....toto vse jsme vam jsme sdelili pred tydnem " na maila", zpravy je treba take cist !!!!!
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Levné zboží.
- Větší komunikativnost, rrychlejší odpověď na otázky.
Nemohu zatím posoudit.
- Komunikace se zakazniky i mimo pracovni dobu,velmi priznive ceny,prehlednost webovych stranek a velky vyber artiklu
Velmi priznive ceny za cenu delsi dodaci lhuty..
- komunikace rychlost duvera cena
- zadne
urcite se vyplati hlavne cena i kdyz o neco dýl ale dorazi
- Zatím nevím, je to můj první nákup, ale zatím jsem spokojená
Reakce obchodu LEDs-online
Díky za pozitivní hodnocení !!
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- dobrá cena
- trošku delší doba dodání, ale upozorňují na to, takže jsem s tím počítala
doporučuji
Dobrý den Šárko,
díky za hodnocení, vaše objednávka byla z části realizována ze skladu v EU a z části z delší dodací dobou z Číny. Děkujeme za pochopení našeho obchodního systému a objednávku. / celá řada zákazníků není schopna porozumět publikovanému textu na shopu /
zdraví, leds online -
- žádné
- špatná komunikace!!!
nedali mi důvod proč u vás nadále nakupovat.
Pane Ošil, Dolní Smržovka
23.1.2014 v 21:53 hod jste si objednal rašpli na paty PEDI SPIN a čistič uší Dr. Vac, objednávku jsme vám potvrdili 24.1.2014 v 6: 20 hod a stornovali na vaši žádost téhož dne v 21:47 hod. !!!! Můžete nám laskavě a racionálně sdělit včem spočívá špatná komunikace ??? Chyba je zcela evidentně ve vašem úsudku !!! Kdo vám od nás "nedali důvod nadále nakupovat", vaše úsměvné tvrzení nechávám bez komentaře !!! Ostatně navíc si vymýšlíte, protože jste u nás nic ještě nekoupil....a tvrdíte v dotazníku, že jste učinil 1. nákup....Jste osoba, která úmyslně a bezdůvodně poškozuje naši pověst, jak v ČR zvykem !!!
HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKA : Idiota communi
LED SHOP -
- najlepsia cena, bezproblemova kupa
- dodacia lehota
s dodacou lehotou to nebolo az tak hrozne, tovar dorazil ani nie za 2 tyzdne
Díky za recenzi,
jak již dříve řečeno, delší dodací doba je určitou "daní" za příznivé ceny. -
Nemám co vytknout.
Vážený zakazníku,
děkujeme za hodnoceni. -
- Žádné
- Dlouhá dodací lhůta oproti reklamě.
Oproti televizní reklamě,zboží není na skladě a při objednávce je sděleno,že dodací lhůta je až 6 týdnů.Myslím ,že to je po reklamě v mediích dost zarážející.Proto tento internetový obchod nedoporučil.
Dobrý den pane GRULICH,
k vaší recenzi, reklama v médiích není prováděna naší společností. To jste zcela zřejmě nepostřehl. Konkurenční společnost, která zboží nabízí prostřednictvím TV je také téměř o 100 % dražší než-li Leds-online. Monírujete rovněž nedostatečnou komunikaci, zde konstatuji, že speciálně ve vašem případě jste byl řádně o vyřizování vaší objednávky prostřednictvím sdělení ze dne 16.1.2014 řádně informován.Jak vidíte reagujeme i na recenze našich zákazníků neprodleně. Přenechávám tedy bystřejším zákazníkům posouzení vaší recenze. -
- Zboží je cenově dostupné.
- Velmi dlouhé dodací lhůty
Jestliže si objednáte zboží, musíte počítat s tím, že jsou velmi dlouhé dodací lhůty.
Vážená paní Václavová,
zboží jste si objednala 2.1.2014 a zaplatila až 8.1.2014, v současné době se zásilka nalézá v řežimu transportu čínské pošty přímo na vaši adresu. Velmi zřetelně a důrazně upozorňujeme na delší dodací lhůty, zřejmě pro některé zákazníky zcela nedostatečně a zbytečně. Nespornou výhodou našeho obchodu je skutečnost, že působíme jako přímí dovozci bez mezičlánku dalšího velkoobchodu a skladu, díky tomu můžeme zboží nabídnout za velmi příznivé ceny. Bohužel za "cenu" delší dodací doby způsobenou komplikovanějším transportem z Číny do ČR. -
- nízké ceny a komunikativnost
- některé zboží je objednáváno z číny, proto delší doba dodání
Reakce obchodu LEDs-online
Dobrý den, díky za recenzi, ano delší doba transportu z Číny je trochu problém, který je ale kompenzován příznivou cenou.
- obecně rychlost
- tady zatím zboží nedošlo
Dlouhá dodací lhůta zatím nemohu doporučit
Reakce obchodu LEDs-online
Jasně avizovaná dodací doba u tohoto artiklu činí 15-60 dnů. Zboží jste si objednal 4.1.2014, uhradil 6.1.2014, zboží bylo odesláno dne 6.1.2014 leteckou poštou z Číny na vaši adresu nyní se nachází v režimu transportu..., kde je problém ?
Zaplatil jsem převodem,ale ani po 11dnech zboží nemám. Obchod se zatím neozval.
Vážení,
jak uvedeno v popisu u objednaného zboží dodací lhůta je až 60 dní, konkrétně vámi objednané zboží se nalézá v režimu transportu a bude doručeno na vaši adresu v průběhu 10 dní. -
- nulová komunikace obchodu ve vztahu ke konkrétním otázkám,
- dlouhá dodací lhůta - nedodržení sjednaného termínu,
- zmatečnost informací
- nefunguje platba dobírkou - bez bližšího vysvětlení
- chtějí peníze předem, ale s dodáním zboží otálí
1/ není třeba publikovat názor anonymně, autorem je objednatel firma:
Compet Consult s.r.o.
Pod Vyšehradem 923/28
147 00 Praha 4
IČO 26502402
DIČ CZ26502402
dále konstatujeme,
- žádný dotaz nebyl vznesen
- objednáno bylo 29.12. 2013 v 22:34 hod.
- 8.1.2014 v 16:57 hod. neúspěšný pokus o doručení viz. protokol
08:53 1381
Ausrollung
824 95
101
- dobírku je možno zvolit v objednávce
- vzhledem k svátkům byly logistické problémy -
- Nenabízí mě vůbec nic,když jsem zatím nic nedostal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reakce obchodu LEDs-online
Zboží bylo objednáno dne 28.12.2013 s potvrzenou dodací lhůtou 25-60 dnů !!!!! Dnes je 8.1.2014 podle kupní smlouvy nebyla překročena dodací lhůta. Nabízíme zboží za velmi výhodné ceny, ale s delší dobou dodání, tato je VŽDY uvedena v popisu každého artiklu.